Μαρινέλλα: «Υπάρχει σταδιακή απορρόφηση του αιματώματος» – Τα νεότερα για την υγεία της

62

Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα, η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno», η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε πως ολοκληρώθηκε νέος απεικονιστικός έλεγχος. «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν το ζητούμενο, γιατί σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα, μου είπαν ότι υπάρχει μία βυθιότητα στην ασθενή οπότε το μελετούν βήμα – βήμα» είπε.

Αγγελος Παπαδημητρίου: «Πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της»

Ο Αγγελος Παπαδημητρίου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», μίλησε με συγκίνηση για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα. Αναφέρθηκε με σεβασμό στη σπουδαία προσωπικότητά της, τονίζοντας τη δοτικότητά της, την ευγένειά της και τις μεγάλες φιλανθρωπικές της πράξεις, οι οποίες παρέμεναν σε μεγάλο βαθμό μυστικές.

«Η Μαρινέλλα ήταν ένας άνθρωπος που με τη γενναιοδωρία της πλούτισε τις ζωές όσων είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν» ανέφερε ο ίδιος, τονίζοντας πως η ερμηνεύτρια έκανε πολλά για τους άλλους χωρίς να επιδιώκει την αναγνώριση. «Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της? κοιμόταν μόλις δύο ώρες την ημέρα, αλλά πάντα νοιαζόταν για τους γύρω της» πρόσθεσε.

Η Μαρινέλλα παραμένει μία από τις πιο αγαπητές και σεβαστές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τους θαυμαστές της να περιμένουν με αγωνία θετικά νέα για την υγεία της.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!