Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δε μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου! – Έπρεπε να…»

45

Τι είπε για τη δύσκολη μάχη που έδωσε

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό». Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στη μάχη του με τα κιλά, όταν συνειδητοποίησε ότι το βάρος του θα μπορούσε να βλάψει την υγεία του, καθώς και στον Μάρκο Σεφερλή και το είδος της σάτιρας που επιλέγει να παρουσιάζει.

Τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τα κιλά του – Η γνώμη του για τον Μάρκο Σεφερλή
«Είχα πάρει κάποια κιλά, αλλά τώρα τα έχασα. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα καν να δέσω τα κορδόνια μου. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό θα προκαλούσε πρόβλημα στην υγεία μου και έπρεπε να αδυνατίσω. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να χάσω βάρος. Πλέον τρώω λιγότερο και προσέχω περισσότερο τι καταναλώνω. Προτίμησα να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου, παρά στην εμφάνισή μου», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της σάτιρας που έχει κάνει (δείτε αναλυτικά τι έχει συμβεί εδώ), ο ηθοποιός σχολίασε:

«Έχω παρακολουθήσει πολλές παραστάσεις του Μάρκου και έχω γελάσει και περάσει πολύ καλά, αν και δεν έχω δει την τελευταία του παράσταση. Αν κάποιος αισθάνθηκε προσβεβλημένος, είμαι βέβαιος ότι ο Μάρκος θα ζητήσει συγγνώμη. Η σάτιρα είναι κοινωνικό σχόλιο, και στο παρελθόν οι πρώτοι που το δέχονταν ήταν οι πολιτικοί. Σήμερα η κοινωνία έχει αλλάξει, έχουν αναδειχθεί νέα ζητήματα, και πολλές πλευρές της κοινωνίας έχουν ανοίξει, οπότε είναι φυσικό να σατιρίζονται κι αυτές».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!