Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Συγκίνηση με τη Φαίη Σκορδά στο Buongiorno

67

Η σπάνια εξομολόγηση καρδιάς του για τη μητέρα του και η στιγμή που “λύγισαν” με την παρουσιάστρια

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, και παραχώρησε μία πολύ σπάνια συνέντευξη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Όλα για τη ζωή μας” δεν προτιμά να μιλά στις κάμερες για την προσωπική του ζωή, όμως αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά, μιλώντας για την οικογένειά του, την ψυχανάλυση και την απώλεια της μητέρας του.

Η σπάνια εξομολόγηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη
«Νομίζω, ναι, είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, παρά τις δυσκολίες προσπαθώ να χαμογελάω. Δοκιμάστηκε η αισιοδοξία μου όταν έπαθα κορωνοϊό, γιατί παραλίγο να πεθάνω. Και ήμουν από τους πρώτους τότε. Αλλά εντάξει…Το περάσαμε και αυτό», ξεκίνησε να λέει.

Και με αφορμή το γεγονός πως ασχολείται επαγγελματικά με την υγεία, αφού το πρόγραμμα που παρουσιάζει αφορά αυτή τη θεματολογία, ενώ προέρχεται από μία οικογένεια πολιτικών, επισήμανε: «Η δημοσιογραφία πάντα μου άρεσε. Ξεκίνησα να πάω στο Φυσικό, ήταν μία κατάσταση λίγο περίεργη. Μετά έμπλεξα με τα σεμινάρια της ΕΣΗΕΑ που ήταν τότε σαν να είναι πανεπιστήμιο και ξαφνικά βρέθηκα στα 19 μου να δουλεύω στη “Μεσημβρινή”, μία από τις κορυφαίες της εποχής. Ο πατέρας μου δεν ήθελε, δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για δημοσιογραφία. Ενημερώθηκε όταν έγινα δημοσιογράφος γιατί είδε τα κείμενά μου στην “Μεσημβρινή”. Τότε ήταν λίγο κάπως. Δεν ξέρω τι με ήθελε…

Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη, με πάρα πολλά ξαδέρφια, με πάρα πολύ ωραία καλοκαίρια. Έχω άλλα τρία αδέρφια, 2 δίδυμα αγόρια και την αδερφή μου. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέρφια και ο πατέρας μου 4… Οπότε πολλά ξαδέρφια, καλοκαίρια στην Κρήτη συνέχεια. Ωραία παιδικά χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα στην ψυχανάλυση μου βγάζει ο ψυχολόγος κάποια τραύματα, αλλά μου λέει ότι αυτά δεν είναι τίποτα. Ξεκίνησα την ψυχανάλυση αμέσως μετά τον κορωνοϊό την ψυχανάλυση. Εκεί ήρθα αντιμέτωπος με τον φόβο του θανάτου. Ήταν λίγο δύσκολο να είσαι κλεισμένος σε έναν σπίτι μόνος σου επί έναν μήνα, είχα φτάσει στο σημείο να μην ξέρω αν θα ζήσω. Είχα πάει στο “Σωτηρία”, μετά γύρισα σπίτι μου. Είχα κάνει εκπομπή για αυτό. Ήμουν χάλια. Είχα χάσει 12 κιλά, ήμουν ωχρός, αλλά είπα πρέπει να το κάνω για να μάθει ο κόσμος ότι παλεύεται.

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να κάνεις “πατάτα” σε αυτά τα θέματα. Είναι θέματα σοβαρά, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα. Δεν μπορείς να κάνεις τον γιατρό, μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει τον γιατρό, είναι πολύ σημαντικό και εγώ το έχω σεβαστεί από την αρχή της πορείας μου αυτό. Προέρχεσαι από οικογένεια γιατρών και ξέρεις».

Και στη συνέχεια απευθύνθηκε στη Φαίη Σκορδά, με εκείνη να τον κοιτάει συγκινημένη, λέγοντας: «Είδα τώρα που το είπα αυτό τα μάτια σου και ξέρω ότι έχεις χάσει τον πατέρα σου… Είδα τον τρόπο που με κοίταξες. Και μπορώ να καταλάβω ότι είναι δύσκολο να είμαι εδώ και να προσπαθώ να χαμογελάσω όταν πριν από 2 βδομάδες έχω κηδέψει τη μητέρα μου. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς, αισθάνομαι μια πληρότητα, ότι τα είχα κάνει όλα, είχα πει αυτά που ήθελα να πω. Ο καρκίνος επειδή είναι μια ασθένεια που κρατάει, σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να σου πει πράγματα και να του πεις πράματα. Οπότε δεν έχω εκκρεμότητες, που είναι πολύ βασικό αυτό.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!