Εύα Καϊλή: Ο δικηγόρος της απαντά – «Το θέμα του διαζυγίου της είναι βαθιά…»

67

Τι είπε για τις σχέση της με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την Εύα Καϊλή στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, και στο θέμα ενός ενδεχόμενου διαζυ

«Το θέμα του διαζυγίου είναι βαθιά προσωπικό. Δεν έχουν συνάψει γάμο, αλλά σύμφωνο συμβίωσης», διευκρίνισε. «Η Εύα βρίσκεται σε μια καλή φάση, καθώς έχει αποφασίσει να ζει το μεγαλύτερο διάστημα μεταξύ Αθήνας και Μιλάνου, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Από τη στιγμή που επέλεξε να ζήσει στην Ελλάδα, δεν φοβάται τον κόσμο και εμφανίζεται δημόσια». Αποκάλυψε επίσης ότι «η κόρη της έχει ήδη εγγραφεί στο προνήπιο στην Ελλάδα».γίου.

Σχετικά με την πολιτική της καριέρα, ο Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Η Εύα Καϊλή μου είπε ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική και σκοπεύει να επανέλθει όταν δικαιωθεί. Σας λέω δημόσια ότι οι σχέσεις της με τον κ. Ανδρουλάκη δεν είναι καλές»

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες η πρώην Ευρωβουλευτής εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τις κάμερες, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει:

«Τώρα πια είναι μία κοπέλα που ιδιωτεύει. Είναι με τον άντρα της κανονικά, όσο γνωρίζω, δεν έχουν χωρίσει. Είναι με το παιδάκι τους μαζί. Μένουν στην Ιταλία, δε μένουν πια στις Βρυξέλλες αφού η Εύα δεν είναι ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω αν ο Τζιόρτζι ασχολείται ακόμα με το Ευρωκοινοβούλιο ή αν έχει αλλάξει κατεύθυνση επαγγελματική».

Η τελευταία φορά που η ίδια και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι εθεάθησαν μαζί στην Ελλάδα ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην βάφτιση της κόρης τους (δείτε αναλυτικά τι είχε συμβεί εδώ).

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!