Μαίρη Χρονοπούλου: Ηχηρή απουσία από το μνημόσυνό της – Το ευτράπελο με τους παπάδες στην εκκλησία

1837

Πότε θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μνημόσυμο

Δυο διαφορετικά μνημόσυνα για το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου με το πρώτο να τελέστηκε χθες Κυριακή 6/10 παρουσία καλών φίλων και λίγων συγγενών, ενώ το δεύτερο πρόκειται να τελεστή την επόμενη Κυριακή 13/10 στο σπίτι της όπου ειπώθηκε και το τελευταίο “αντίο” στην σπουδαία ηθοποιό.

Η ηχηρή απουσία από το πρώτο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου
Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην πλατεία της Παιανίας στις 11 το πρωί τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη της με επικεφαλή της διοργάνωσης τον πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρη Παπαδόπουλο και τον τελευταίο σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο. Συγκίνηση προκάλεσε και η παρουσία της Νάντιας Μουρουζή η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της. Παρούσα ήταν και η κόρη της πρώτης της ξαδέρφης, όπως και ο Γιάννης Αρμουτίδης, ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης, η μικροβιολόγος, Γιώτα Κωνσταντινοπούλου και ο σχεδιαστής Απόστολος.

Ηχηρή απουσία όμως ήταν εκείνη του Χαμόγελου του παιδιού και του προέδρου, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ειδοποιήθηκαν μέσω γραπτού μηνύματος αλλά δεν ανταποκρίθηκαν. Μάλιστα, το δεύτερο μνημόσυνο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο σπίτι της από το Χαμόγελο του παιδιού, στο οποίο άφησε την περιουσία της.

Φωτογραφία από το μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία

Το ευτράπελο με τους παπάδες στην εκκλησία

Όπως αναφέρει η Espresso, στην πλατεία Παιανίας όπου η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της, συναντήθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στην εκκλησία όμως οι παπάδες αρνήθηκαν να τελέσουν το μνημόσυνο καθώς η ηθοποιός έχει αποτεφρωθεί. ύστερά από πολλή πίεση και παρακάλια τελικά το τρισάγιο τελέστηκε και εψάλη το «αιωνία η μνήμη» στην αξιομακάριστη δούλη το Θεού Μαίρη.

Φωτογραφία από το μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου

Μυστήριο με το θάνατο της – Ήταν δολοφονία;

Εδώ και καιρό, έχουν δημιουργηθεί διάφορα ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή. Όσο περνούν οι μήνες τόσο εντείνονται οι υποψίες ότι ο  τραυματισμός της δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιο χέρι την έσπρωξε στις σκάλες του σπιτιού της.

Εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της ηθοποιού. Οι ανακρίσεις συνεχίζονται στη ΓΑΔΑ, όπου βρέθηκε, στις 28/3 και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος, με αφορμή το νέο κύκλο καταθέσεων.

 

 

«Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις… Η υπόθεση θα έκλεινε αν μέναμε άπραγοι… Ένας άνθρωπος που κινείται σιγά, γιατί είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα να χτυπήσει σε ένα χαλί. Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι. Επιπλέον λείπουν πράγματα από το σπίτι.» ανέφερε ο δικηγόρος της

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!