Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: Επιτέθηκε άγρια στους δημοσιογράφους – ««Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές…»

66

«Το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω».

Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της Ιωάννας Τούνη, αλλά και στα ΜΜΕ σχετικά με ένα περιστατικό που της συνέβη στο αεροδρόμιο. Η ίδια, επέστρεφε από το Παρίσι όπου είχε ταξιδέψει με κάποιους φίλους της, ένα ταξίδι, που μετρατάπηκε σε εφιάλτη…

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας 7/10 μέσα από ένα TikTok βίντεο στο οποίο ήταν κλαμένη, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως της συμπεριφέρθηκαν πολύ άσχημα στο αεροδρόμιο και πως δεν την άφησαν να επιβιβαστεί για να πετάξει πίσω στην Θεσσαλονίκη (δείτε το βίντεο εδώ). Συγκεκριμένα, την ώρα που η πύλη άνοιξε και ξεκινούσε ο κόσμος να επιβιβάζεται, μαζί με την φίλη της περίμεναν λίγο πιο δίπλα ώστε να περιμένουν καθιστές να μπουν όλοι, καθώς δεν υπήρχε προτεραιότητα και η φίλη της δεν μπορούσε να περιμένει όρθια, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Όταν τελικά σηκώθηκαν και πήγαν να επιβιβαστούν – όπως δήλωσε η Τούνη – οι εργαζόμενοι έκλεισαν επιδεικτικά την κορδέλα μπροστά τους και δεν τις άφησαν να περάσουν. Με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και να προκληθεί αναστάτωση. Όπως αποκάλυψε η γνωστή influencer ζήτησαν να μιλήσουν μέχρι και με τον μάνατζερ και πρόκειται να κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρίας για το απαράδεκτο περιστατικό (δείτε εδώ τι είπε ο δικηγόρος της). Την επόμενη μέρα το περιστατικό σχολίαζαν όλα τα πρωινά κανάλια και εκπομπές πράγμα που από ο, τι φαίνεται, ενόχλησε την Ιωάννα Τούνη.

Η επίθεση της Ιωάννας Τούνη στους δημοσιογράφους
Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, βλέποντας την έκταση που έχει πάρει το όλο περιστατικό και τα σχόλια που έγιναν για εκείνη και την παρέα της, ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο στο TikTok όπου επιτίθεται στους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, ακούγεται να λέει στην ανάρτηση της: «Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε».

Ενώ, στη λεζάντα γράφει: «Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!