Μαίρη Χρονοπούλου: Ξεσπά ο κολλητός της φίλος – «Δεν θέλω άλλο την τέφρα της Μαίρης στο σπίτι μου, πρέπει να…»

114

«Έχω την τέφρα της, όχι δεν την θέλω εδώ»

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από την ζωή, ωστόσο το ζήτημα με την τέφρα της εμβληματικής ηθοποιού δεν έχει ακόμα επιλυθεί.

Σήμερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό», εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης Skype ο στενός της φίλος, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος φιλοξενεί την τέφρα της στο σπίτι του και -όπως παραδέχτηκε αγανακτισμένος- δεν ξέρει τι να την κάνει .«Έχω την τέφρα της Μαίρης νόμιμα, από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, με την υπογραφή του διευθυντή. Όχι, δεν την θέλω στο σπίτι μου. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να κρατάς τα απομεινάρια ενός ανθρώπου. Αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί. Έχω ζητήσει συνάντηση με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, για να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί αυτό που της είχαν υποσχεθεί τότε

Της έλεγαν ότι θα δημιουργήσουν ένα μουσείο. Όμως, η ίδια η Μαίρη ήθελε η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο. Ήταν η τελευταία της επιθυμία. Έχω επικοινωνήσει ξανά με το “Χαμόγελο”, αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Υπάρχει μια αδιαφορία, ενώ το κτήμα είναι εγκαταλελειμμένο και ο τοίχος έχει πέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!