Γιώργο Λιάγκα από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο

313

Οργή, κατάρες και δημόσια κατακραυγή!

Να θυμίσω σε όλους ακόμα και σε εμένα…. Ξεχνάει κανείς τα λάθη του, όταν τα εξομολογείται σε κάποιον άλλον. Ο άλλος, όμως, δεν τα ξεχνάει. Αυτό δεν το είπα εγώ αλλά ο Νίτσε και νομίζω πως έχει δίκιο. Εδώ κολλάει και η περίπτωση του αγαπητού Γιώργου Λιάγκα που νομίζει πως πάντα με μια συγγνώμη περνάνε όλα! Όχι Γιώργο μου…. Δεν περνάνε.

 Και στην τελική να σου πω και κάτι άλλο; Και φόνο όταν κάνεις συγγνώμη ζητάς αλλά τα ισόβια στα ρίχνουν! Το λέω αυτό διότι όπως και να το κάνουμε όταν είμαστε στην τηλεόραση και απευθυνόμαστε και λέμε καλημέρα στον κόσμο πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη κάποια στιγμή η πατάτα που θα κάνουμε θα είναι τόσο καυτή που όχι μόνο δεν θα μπορούμε να την κρατήσουμε αλλά θα μας την πετάξουν και στα μούτρα. Δεν μαθαίνει το αγόρι από τα λάθη του…

Αναμνήσεις από το «κακό» του τηλεοπτικό παρελθόν στον ΣΚΑΙ, «ξύπνησε» στον κόσμο ο Γιώργος Λιάγκας – αυτή την φορά με το «ντροπιαστικό ρεπορτάζ» για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ στο κανάλι του ΑΝΤ1 – το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής και το πάνελ της εκπομπής την ώρα που σύσσωμος ο κόσμος συγκλονισμένος πενθούσε για τον αδικοχαμένο αθλητή, εκείνοι μετρούσαν τα τετραγωνικά του σπιτιού του και αξιολογούσαν την περιουσία του προκαλώντας το δημόσια αίσθημα.

 

 

 

Αμάν βρε Γιώργο! Δεν έμαθες από τα λάθη σου;
Οργή, κατάρες και δημόσια κατακραυγή!
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένεις μια τέτοια χοντράδα από έναν έμπειρο παρουσιαστή που προφανώς εκείνη την στιγμή, δεν κατάλαβε το μέγεθος του καταστροφικού λάθους του, παρόλο που οι χρήστες των social, αμέσως «φώναζαν» τον αποτροπιασμό τους, την οργή και τις κατάρες τους. Το κακό είναι ότι εκείνος ούτε αργότερα κατάλαβε τίποτα, αφού τόλμησε να πάει στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Λιάγκα δεν θα ήθελα να είμαι την ώρα που μπήκε στο γήπεδο και έγινε το «κόκκινο πανί» για τους φιλάθλους που τον γιουχάιζαν και τον έβριζαν με αναρτημένα πανό. Αμάν βρε Γιώργο! Δεν έμαθες από τα λάθη σου;

«Μην κρίνεις για να μην κριθείς»
Αγαπημένε Γιώργο, σωστά λέει ο λαός «μην κρίνεις για να μην κριθείς» … Χίλια δίκια σού μια εβδομάδα πριν, όταν σε βλέπαμε μαινόμενο να επιτίθεσαι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην ομάδα του «Happy day» για την περιγραφή της φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι σου και στην εκτενή αναφορά που έκαναν στην σύντροφο σου Μαρία Αντωνά που βρισκόταν μέσα σε αυτό. «Όταν ένα σπίτι καίγεται δεν είναι ρεπορτάζ life style!» είπε εκείνος, «ούτε ο θάνατος!» θα συμπληρώσουμε εμείς τώρα… Τι και εάν πολύ αργότερα ο Λιάγκας αναγνώρισε το λάθος του και την ευθύνη όσων έγιναν – συγνώμη δεν ακούσαμε, αλλά και να ακούσουμε τι να λέμε; Το κακό είχε ήδη γίνει, και άδικο δεν έδωσα σε κάποιους που είπαν «Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Το πάθημα που ΔΕΝ έγινε μάθημα…
Πέρασαν 5 χρόνια από εκείνη την «μαύρη» περίοδο του Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που του κόστισε στην φήμη και στην καριέρα του. Η λαϊκή κατακραυγή τον δίκασε τότε γυρνώντας του απαξιωτικά την πλάτη. Ήταν τότε που στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο πρωτοφανές περιστατικό της ασέλγειας ενός 20 χρόνου φοιτητή προς φοιτήτρια στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!