Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με την εντυπωσιακή μαμά της στη Βουλγαρία

86

Κρατάει τις ρίζες της από τη γειτονική χώρα

Η Ήβη Αδάμου έδωσε μία ξεχωριστή συναυλία στη Βουλγαρία, όπου κατάφερε να χαρίσει στους θαυμαστές της μία βραδιά γεμάτη μουσική και συγκίνηση. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια τραγούδησε τόσο ελληνικά όσο και ξενόγλωσσα κομμάτια, ενώ σε μία ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ερμήνευσε ένα τραγούδι στα βουλγαρικά, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού

Στο πλευρό της βρέθηκε η αγαπημένη της μητέρα, η οποία έχει βουλγαρικές ρίζες. Η παρουσία της στη συναυλία έδωσε μία ιδιαίτερη νότα στη βραδιά, καθώς παρακολούθησε με υπερηφάνεια την κόρη της να ερμηνεύει κομμάτια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια. Η Ήβη Αδάμου, θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή της μητέρας της, αφιέρωσε το βουλγαρικό τραγούδι σε εκείνη, δημιουργώντας μία πολύ συγκινητική στιγμή.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ήβη Αδάμου στα social media
Μετά τη συναυλία, η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα της. Και οι δύο εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αποσπώντας δεκάδες σχόλια και likes. Οι followers της δεν δίστασαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την ομορφιά της μητέρας της τραγουδίστριας, ενώ πολλοί σχολίασαν ότι μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μητέρα και κόρη.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ήβη Αδάμου ολοκληρώνει την περιοδεία της στα Βαλκάνια και επιστρέφει στην Ελλάδα και στους δικούς της ανθρώπους!

Θυμίζουμε πως η Ήβη Αδάμου μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζει μαζί με την οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τον Μιχάλη Κουινέλη. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνει έναν πιο ήρεμο και χαλαρό ρυθμό ζωής, μακριά από την πολύβουη Αθήνα. Παρά τις υποχρεώσεις της, φροντίζει να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να μοιράζεται στιγμές τους στα social media, δείχνοντας το δέσιμο και την αγάπη που έχουν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!