Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν μείναμε οι 3 μας πήρα την δύσκολη απόφαση»

69

Η εξομολόγηση της Δώρας Τζαμπάζη για τη ζωή της μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
«Κλείσαμε έναν χρόνο στην Αθήνα. Προσανατολίστηκα πολύ εύκολα. Βοήθησαν και οι ευρωεκλογές. Νιώθω σαν πέντε χρόνια όχι έναν χρόνο. Δεν ξέρω αν η Αθήνα είναι ένα μεταβατικό στάδιο ή κάτι καινούργιο. Ζούμε το τώρα», εξομολογήθηκε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Και συγκίνησε λέγοντας: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου. θήλαζαν τον 6 μηνών γιο μας. Μπήκα στα δύσκολα. Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας είμαι εγώ και όλοι χρειάζομαι εμένα. Έμαθα να στέκονται όρθια. Όταν μείναμε οι 3 μας πήρα την δύσκολη απόφαση ότι το σπίτι μας είχε αρκετή δυστυχία τα τελευταία χρόνια, τώρα όμως είναι στα χέρια μου να δώσω ευτυχία σε αυτά τα παιδιά. Να γίνω εγώ χαρούμενη και ευτυχισμένη και έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μου, στην κοινωνική ζωή, να δω τις φίλες μου και όλο αυτό να καταλήξει στα παιδιά.

Λέω την αλήθεια στα παιδιά μου. Όταν συγκινούμε με ένα τραγούδι που μου τον θυμίζει, τους το λέω. Ξέρουν ότι έχουν μια δυνατή μητέρα η οποία έχει συναισθήματα. Έκανα ψυχανάλυση. Πίστευα ότι θα τα καταφέρει μέχρι και τον Απρίλιο του 2022. Μετά ξεκίνησε να χειροτερεύει. Ο Αλέξανδρος δεν είχε χάσει κιλά στις χημειοθεραπείας. Δεν πήγαινε στο μυαλό κάποιου ότι ήταν άρρωστος. Δεν το πιστεύαμε ότι θα αρχίσει να καταρρέει. Φοβόταν να “φύγει” για το τι θα απογίνουμε εμείς. Είπα στον Αλέξανδρο ότι θα τα καταφέρω. Λυτρώθηκε και μετά από 20 μέρες “έφυγε”. Η κόρη μου έχει αναμνήσεις, της λείπει ο μπαμπάς της. Στον Γιώργο λείπει να έχει μπαμπά. Έχω δυο διαφορετικά πένθη να διαχειριστώ με τα παιδιά μου».

Σχετικά με τα πολιτικά, είπε: «Φτάσαμε στην περιδίνηση του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ από όταν έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας. Η θα βρει τη θέση του ή θα καλυφθεί το κενό από κάτι άλλο. Σκέψου 5 προγραμματικές προτάσεις του Κασσελάκη ή 5 προσωπικές στιγμές. Θυμάσαι τη ζωή του και αυτό είναι λάθος. Έχουμε επικοινωνία με τον Αλέξη αλλά σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα μπω σε διαδικασία να τον ρωτήσω τι θα κάνει. Θα ω τι θα κάνει με την πολιτική. Μπορεί να προσπαθήσω ξανά».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!