Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Έχω απαγορεύσει…» – Η πρώτη δήλωση μετά την αποκάλυψη της νέας συντρόφου του Απόστολου Λύτρα

74

«Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου γιατί…»

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έκανε την πρώτη της δήλωση μετά την αποκάλυψη για τη νέα σύντροφο του Απόστολου Λύτρα η οποία απασχόλησε πρόσφατα τις εκπομπές. Πρόκειται για μεσίτρια με την οποία βρίσκεται σε σχέση εδώ και περίπου δυο μήνες όπως αποκάλυψε η ίδια

«Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του», έχει πει από πλευράς του ο δικηγόρος για τη νέα του σύντροφο.

Η αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ωστόσο, είναι ενοχλημένη με τις αναφορές που γίνονται από τον εν διαστάσει σύζυγό της και κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό της, στην 9 ετών κόρη τους.

«Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου γιατί συνεχίζονται οι αναφορές στο παιδί μου από την άλλη πλευρά. Εγώ ωστόσο έχω μείνει συνεπής ως προς αυτό το ζήτημα και θα μιλήσω για αυτό το θέμα, για το παιδί μου, αποκλειστικά και μόνο στη δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για αυτό το ζήτημα. Έχω απαγορεύσει, ως ασκούσα δικηγορική μέριμνα και αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού μου, την οιανδήποτε αναφορά σε αυτό. Προτεραιότητά μου ήταν, είναι και θα παραμείνει, η διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας του παιδιού μου», τόνισε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όσον αφορά την αίτηση διαζυγίου θα γίνει το επόμενο διάστημα, ενώ μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την επιμέλεια της κόρης τους, δεν έχει αιτηθεί τη χορήγηση διατροφής.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!