Emily Ratajkowski στο πάρτι της εταιρείας στη Νέα Υόρκη

17

Στο block party που διοργάνωσε η εταιρεία H&M παρευρέθηκε η εντυπωσιακή Emily Ratajkowski, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης. Εκεί, το δημοφιλές μοντέλο και συγγραφέας εμφανίστηκε φορώντας μια δημιουργία της εταιρείας, η οποία μάλιστα αποτελεί ένα ευκολοφόρετο κομμάτι για street style looks με φθινοπωρινή διάθεση.

Συγκεκριμένα, η Emily Ratajkowski επέλεξε ένα πλεκτό midi φόρεμα H&M σε γκρι απόχρωση και με το πατρόν του να αγκαλιάζει τη φιγούρα της χάρη στο στενό fit του. Το low-cut ρούχο διέθετε V-neck λαιμόκοψη, όπως και μακριά μανίκια, ιδανικά για αυτήν την περίοδο που η θερμοκρασία στο Μεγάλο Μήλο έχει ήδη πέσει. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με patent leather μπότες που έφταναν ως τα γόνατα, όπως και μια μικρή δερμάτινη τσάντα ώμου.

Ένα πλεκτό φόρεμα αυτής της φιλοσοφίας μπορεί να φορεθεί σε day to evening εμφανίσεις με το κατάλληλο styling, από το γραφείο μέχρι ένα χαλαρό ποτό στο κέντρο της πόλης. Συνδύασέ το με oversized blazer ή κλασική καμπαρντίνα, ενώ ως προς την επιλογή υποδήματος πες “ναι” σε παρόμοιες μπότες, αλλά και σε κλασικές μαύρες γόβες ή platform boots.
Η εμφάνιση της Emily Ratajkowski στο πάρτι της Η&Μ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!