Δέσποινα Καμπούρη: Η αποστομωτική δήλωση κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου – «Εκθέτει μια άλλη γυναίκα…»

52

«Ποια είναι η υποχρέωση της κοινωνίας; Να μη θεωρώ δικαίωμά σου τη σεξουαλική σου…»

Σάλο προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Weekenders του ANT1, ανοίγοντας μεγάλη συζήτηση στο πάνελ, σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Η αρχηγός του δεξιού κόμματος «Φωνή Λογικής» μίλησε στον Δημήτρη Πανόπουλο για τις θέσεις της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, με τη Δέσποινα Καμπούρη να εκφράζει ξεκάθαρα την αντίθεσή της σε όσα ειπώθηκαν.

Η συνέντευξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου στους “Weekenders”

Τι απάντησε η Δέσποινα Καμπούρη
«Νιώθω μια θλίψη όταν ακούω νέους ανθρώπους να είναι τόσο άκαμπτοι και σκληροί σε ανθρώπινα ζητήματα», δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη. «Δεν είναι ανάγκη κάποιος να σε προσδιορίζει με τον όρο “κοντός” ή με οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό. Αυτό σε εκφράζει ως προσωπικότητα; Γιατί να είναι κάτι τέτοιο αποδεκτό;», αναρωτήθηκε.

Η Εβελίνα Νικόλιζα πήρε επίσης θέση, προσθέτοντας: «Απλώς επειδή δεν την ενοχλεί, δεν σημαίνει ότι δεν πειράζει και τους άλλους. Πρέπει να δοκιμάζουμε κάθε φορά αν κάποιος θίγεται;».

Η συζήτηση κορυφώθηκε όταν η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε προηγούμενες δηλώσεις της Λατινοπούλου, σημειώνοντας: «Δεν μιλάει μόνο για τον εαυτό της. Θέλω να θυμίσω την ανάρτηση της για τη Δανάη Μπάρκα, όπου την έκρινε με βάση το σωματικό της βάρος, γράφοντας για το ποιο είναι το πρότυπο υγείας».

Η ίδια συνέχισε την κριτική της λέγοντας: «Ποιος ρώτησε τη γνώμη της κ. Λατινοπούλου για το ποια είναι τα σωστά πρότυπα; Πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα να εκθέτει μία άλλη με τόσο σκληρό τρόπο;».

Το θέμα της σεξουαλικής ταυτότητας και των μεταναστών επίσης ήρθε στο προσκήνιο. «Όταν ακούω κάποιον να λέει ότι δεν δέχεται τους μετανάστες, η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια γυναίκα με τα παιδιά της μέσα στη θάλασσα με σωσίβια», υπογράμμισε η Δέσποινα Καμπούρη, καταδικάζοντας τις απόψεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!