Super Κική: «Έχει τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και…» – Αδιανόητο ξέσπασμα κατά Καινούργιου & Κάκκαβα μετά από όσα είπε για τον Μάστορα

1069

Απαιτεί από την παρουσιάστρια να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Η Super Κική το τελευταίο διάστημα της ζωής της, πέρα από την επιχείρησή της, ασχολείται και με το youtube, όπου δημοσιεύει σχολιαστικά και όχι μόνο βίντεο. Στο τελευταίο της έκανε μία αναφορά στον Χρήστο Μάστορα και την Μαρινέλλα, λέγοντας πως εκείνος την “έφαγε” και της έκανε μάγια, μιλώντας και για την καταγωγή του (δείτε εδώ). Η ίδια κάνει χιούμορ και πολλές φορές ενοχλεί με τον τρόπο που εκφράζεται για τους ανθρώπους και τα λόγια της αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε αυτή τη φορά.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρώτη μίλησε γι’ αυτό στον αέρα του Super Κατερίνα, υποστηρίζοντας πως όσα είπε η Influencer είναι προσβλητικά (δείτε εδώ), ενώ σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε και η Ναταλί Κάκκαβα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Παγκόσμια ημέρα προτύπων σήμερα… Και παρακολουθώ με μεγάλη μου λύπη δύο από τα πρότυπα (δυστυχώς) που έχουν και πολλά παιδιά στην εποχή μας (τον Fipster και τη super kiki) να λένε τα εξής τραγικά και να χασκογελούν… Ότι ένας καλλιτέχνης (Ο Χρήστος Μάστορας) επειδή είναι αλβανικής καταγωγής, ξέρει από μάγια και “έφαγε” τη Μαρινέλλα…

Και αυτό αναπαράγεται στο κανάλι τους στο YouTube και το παρακολουθούν εκατομμύρια followers… Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο ΕΣΡ παρακαλώ και για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, τα κανάλια youtube κλπ που να παρεμβαίνει και να μας γλιτώνει από όλα αυτά τα τερατώδη που ακούγονται; Διότι έχουμε χάσει κάθε μέτρο και δυστυχώς θα το ξαναπώ.. Όλους αυτούς τους βλέπουν κυρίως παιδιά.. Μετά απορούμε για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Κάποιος να παρέμβει… Ντροπή…», έγραψε η δημοσιογράφος.

 

Η απάντηση της Super Κικής σε Κατερίνα Καινούργιου και Ναταλί Κάκκαβα

Η Super Κική παρακολούθησε όλα τα παραπάνω και θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από stories στο δικό της προφίλ στο Instagram.

Το ξέσπασμα της Super Κικής κατά της Ναταλί Κάκκαβα

«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε post την έδιωξαν από Αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει και ξανά κάνει καριέρα.

Η δε Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι; Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!», σημείωσε με έντονο ύφος.

Η απάντηση της Super Κικής στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ναταλί Κάκκαβα
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!