Μαρίνα Σάττι: Το τεράστιο ποσό που της πρότειναν ως νυχτοκάματο και αρνήθηκε – Τα 3 «άκυρα» που έριξε

160

Ζαλίζουν τα ποσά που της πρόσφεραν μεγάλα κέντρα

Η συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision μπορεί να προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αλλά σίγουρα εκτόξευσε την καλλιτεχνική της δημοφιλία, καθιστώντας την μία από τις πιο περιζήτητες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή. Η επιτυχία της την έκανε να ξεχωρίσει, όχι μόνο στις νυχτερινές σκηνές της Αθήνας, αλλά και σε ευρύτερους μουσικούς κύκλους.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες προσπάθησαν να την εντάξουν στα σχήματά τους, η Μαρίνα Σάττι έχει επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις, αρνούμενη προτάσεις ακόμα και από πολύ μεγάλα ονόματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ακόμα δεν είπες τίποτα” του Mega, η καλλιτέχνιδα δέχτηκε, και στη συνέχεια αρνήθηκε, προτάσεις για συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Άννα Βίσση και την Πάολα.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Σάττι αρνήθηκε μια εξαιρετικά δελεαστική οικονομική προσφορά, με το «νυχτοκάματο» να αγγίζει τα 8.000 ευρώ. Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την είδηση στην εκπομπή «Το Πρωινό», είπε χαρακτηριστικά: «Της δίνουν 8.000 ευρώ το βράδυ και είπε όχι η κοπέλα. Μπράβο πάντως! Τα 8 χιλιάρικα είναι πολύ μεγάλο ποσό για τη νύχτα».

Τα “άκυρα” που έριξε η Μαρίνα Σάττι
Πριν από λίγο καιρό, η Μαρίνα Σάττι δέχτηκε πρόταση να εμφανιστεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού σε νέο νυχτερινό κέντρο. Ο ίδιος, μάλιστα, επικοινώνησε προσωπικά μαζί της, προσφέροντάς της 8.000 ευρώ τη βραδιά, αλλά η καλλιτέχνιδα αρνήθηκε ευγενικά τη συνεργασία.

Το επόμενο «όχι» ήρθε προς την Άννα Βίσση, η οποία της πρότεινε να συμμετάσχει ως guest σε μερικές εμφανίσεις της, σπάζοντας το μοτίβο των μοναχικών σόου που κάνει τα τελευταία χρόνια. Παρά τη δυναμική πρόταση, η Μαρίνα Σάττι επέλεξε να μείνει πιστή στο δικό της καλλιτεχνικό μονοπάτι.

Τέλος, η Πάολα επίσης εξέφρασε ενδιαφέρον για συνεργασία, παρότι οι μουσικοί τους κόσμοι είναι εντελώς διαφορετικοί. Η συνύπαρξή τους σε ένα νέο νυχτερινό σχήμα θα ήταν σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες της χρονιάς, αλλά η απάντηση της Μαρίνας Σάττι ήταν και πάλι αρνητική.

Με τα ηχηρά αυτά «όχι», η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να επιλέγει με ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες κινήσεις της, παραμένοντας σταθερή στις καλλιτεχνικές της αρχές και στον δικό της δρόμο στη μουσική βιομηχανία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!