Super Κική για Fipster: «Για να σας το πω και χύμα είναι πολύ φλώρος» – Τι αποκάλυψε για τα σχόλιά του

79

Ο λόγος που πήρε αποστάσεις από εκείνη

Ο Fipster απολογήθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα και αποστασιοποιήθηκε από τα όσα είπε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο την «χαντάκωσε», προκειμένου να βγει εκείνος από το «μάτι του κυκλώνα» και να αφήσει εκείνη μόνη της.

Απρόσμενη η αντίδραση από τη Super Κική για τον Fipster

Παρά τα όσα ειπώθηκαν, η Super Κική ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Fipster, καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να τον συγχωρέσουν και να μην συνεχίσουν την κριτική εις βάρος του. Παρόλο που αναγνώρισε ότι η ενέργειά του δεν ήταν σωστή, σημείωσε πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεσμεύεται απ’ το να μιλήσει ελεύθερα, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

«Δεν θέλω να τα βάλουμε άλλο με τον Fipster, θέλω να συγχωρέσουμε όλοι τον Φίλιππο. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, για να σας το πω και χύμα είναι πολύ φλώρος. Ναι μεν μπορεί να φαίνεται ότι με χαντάκωσε, αλλά μπορώ να αντιληφθώ ότι δεν ήταν η πρόθεσή του αυτή. Είναι ηλίθιος που το έκανε αυτό, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει κάτι άλλο που τον εγκλωβίζει και δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποκαλύψει», ακούγεται να λέει η Super Κική σε story που ανέβασε πριν από λίγη ώρα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!