Δήμος Βερύκιος: Αδιανόητη αποκάλυψη – Σε ποια παρουσιάστρια έδωσε ο Κοντομηνάς 1 εκατομμύριο για να πάει στον ALPHA

331

«Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση;»

Ο Δήμος Βερύκιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα, όπου μίλησε για άγνωστα περιστατικά στην τηλεόραση. Ο δημοσιογράφος του ALPHA σε μια σπάνια συνέντευξη έκανε αναφορά στο τηλεοπτικό παρασκήνιο που θα συζητηθεί.

Για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση της να απέχει από την Ελληνική τηλεόραση είπε: «Δεν έχω δει πιο σκληρή διαπραγματεύτρια για τον εαυτό της από την Ελένη Μενεγάκη. Με σταματούσε στον διάδρομο την περίοδο της αντιπροεδρίας και μου έλεγε “τι κάνεις, πάρε λεφτά”. Ξέρει πότε πρέπει να κλείσει την πόρτα και την κλείνει πάντα μόνη της. Θα επιστρέψει στην τηλεόραση».

«Υπάρχουν υψηλές αμοιβές στην τηλεόραση αλλά όχι με εκείνα τα δυσθεώρητα ποσά των προηγούμενων δεκαετιών. Υπάρχουν μισθοί και 5 και 10 χιλιάδες, άντε να φτάνουν τις 15 χιλιάδες. παραπάνω δεν παίρνει κανείς. Τα προηγούμενα χρόνια τα 15 χιλιάρικα ήταν του μικρομεσαίου. Ο Γιώργος Αυτιάς έπαιρνε 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Όταν έκανε τη μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον Alpha πήρε τα διπλά και τριπλά χρήματα. Μετά στον ΣΚΑΪ προσγειώθηκε στην πραγματικότητα.

Εγώ ξέρω – δεν θα πω το όνομα, μη γίνουμε πάλι κουλουβάχατα – γυναίκα που πήρε μεταγραφή για να έρθει στο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα εκατομμύριο. Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση; Υπήρχε μία στρεβλότητα σε όλα τα επίπεδα», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!