Κατερίνα Καινούργιου: Παραλίγο να χάσει το σπίτι της – «Έχω αναγκαστεί εγώ να «χτυπήσω»…»

286

«Θυμάμαι τους γονείς μου να λένε, “ντροπή”….»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα όλα όσα συμβαίνουν με τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου, εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή “Super Κατερίνα” toy ALPHA, μια δική της οικογενειακή ιστορία, όπου είχε βρεθεί εκείνη και οι γονείς της στα πρόθυρα να χάσουν το σπίτι τους…

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Στέλιος Διονυσίου, σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, και τοποθετήθηκε για τη πολυτελές μεζονέτα του στα Βόρεια Προάστια βρίσκεται σε πλειστηριασμό (δείτε εδώ τις δηλώσεις του). Συγκεκριμένα, συνολικά έξι πλειστηριασμοί είχαν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και αφορούν ακίνητα του τραγουδιστή. Η συνολική τιμή εκκίνησης για τα ακίνητα ανέρχεται σε 839.500 ευρώ, με επισπεύδουσα την εταιρεία Cepal.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για το σπίτι της
Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, με αφορμή τα παραπάνω, εξομολογήθηκε: «Με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Επειδή το έχει περάσει η οικογένειά μου με αυτή τη διαδικασία κι έχω αναγκαστεί εγώ να «χτυπήσω» για να σώσω κάτι οικογενειακό. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα. Δεν μπορούσα να βλέπω τους γονείς μου να βλέπουν το σπίτι τους σε αυτή τη διαδικασία. Μετά να προσπαθείς να «χτυπάς» και να σκέφτεσαι ότι κάποιος άλλος μπορεί να στο «χτυπήσει» και να το χάσεις. Συμβαίνει σε όλους. Θυμάμαι τους γονείς μου να λένε, ντροπή. Όχι, συμβαίνει σε όλους και μπορεί να χειριστείς κάτι λάθος».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!