Μαλού: «Έστελνα το γάλα μου με κούριερ στο παιδί όταν ήμουν σε περιοδεία, πήγαινα με το θήλαστρο στο χέρι»

34

Τα πάντα για τον γιο της


Η Μαλού αποκάλυψε πώς κατάφερε να συνδυάσει τις προκλήσεις της μητρότητας με την καριέρα της, μέσα από προσωπικές ιστορίες από τη ζωή της ως νέα μαμά και καλλιτέχνιδα.

Σε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 με τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο, η Μαλού μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και την απόκτηση του παιδιού της, αναφερόμενη στην περίοδο όπου συνδύαζε την περιοδεία με τον θηλασμό του παιδιού της.

Πώς η Μαλού θήλασε ενώ ήταν σε περιοδεία
«Μέχρι έξι μηνών ήμουν στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τραγουδούσα στη σκηνή», ανέφερε η Μαλού, τονίζοντας πως μόλις έναν μήνα μετά τη γέννα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο και ξεκίνησε συναυλίες. Όπως εξομολογήθηκε, «πήγαινα στις περιοδείες με το βαλιτσάκι στο ένα χέρι και το θήλαστρο στο άλλο».

Η Μαλού μοιράστηκε μάλιστα μια τρυφερή και χιουμοριστική ιστορία: «Θήλαζα, στο ένα χέρι το βαλιτσάκι και στο άλλο το θήλαστρο. Είχα γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου τις μέρες που δεν ήμουν κοντά του». Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα, η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε ποτέ να φροντίζει το παιδί της, ακόμα και από απόσταση.

Σε διαφορετικό σημείο η Μαλού αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με το παιδί της και την αναγνωρισιμότητα που συνοδεύει τη δουλειά της. «Ξέρει σήμερα ότι η δουλειά της μαμάς είναι το τραγούδι, για εκείνον είμαι απλώς η μαμά του. Καμιά φορά, όταν κάποιος μου μιλήσει και εκείνος δεν τον ξέρει, με παίρνει αγκαλιά για να δείξει ότι είμαι η μαμά του», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πραγματικότητα και για χιλιάδες άλλες γυναίκες που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε απαιτητικές καριέρες και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποδεικνύοντας πως με δύναμη και αγάπη όλα είναι εφικτά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!