Λάμπρος Φισφής: «Τα παρατούσα κάθε βράδυ» – Η εξομολόγηση για τη δύσκολη αρχή στο standup

31

«Δεν γελούσε κανείς!»

Με αφορμή την προβολή της σειράς «Έχω παιδιά», στην οποία γράφει το σενάριο, ο Λάμπρος Φισφής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο standup comedian παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι ορισμένες ατάκες των δικών του παιδιών έχουν βρεθεί στο σενάριο, καθώς και ότι τα πρώτα χρόνια δεν είχε την επιτυχία που ίσως να περιμέναμε -και τον έφτασε μέχρι τη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

«Το να μεγαλώνεις παιδιά το 2024 έχει πάρα πολλές δυσκολίες, δεν ζούμε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αν πας πίσω 10-20 χρόνια θα δεις ότι είμαστε καλύτερα τώρα», δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Φισφής για να συμπληρώσει: «Με τη σειρά “Έχω παιδιά” θα ταυτιστούν πιο πολύ όσοι έχουν παιδιά, γιατί παρουσιάζουμε τον κόσμο τους. Για όσους σκέφτονται να κάνουν παιδιά, η σειρά έχει ένα θετικό πρόσημο. Πολλά από όσα μου έχουν πει τα παιδιά μου τα έβαλα και στη σειρά, όπως το να φυτέψουμε σοκολάτες για να βγει μια σοκολατιά».

Ο Λάμπρος Φισφής για τις δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του
Σχετικά το stand up comedy ο Λάμπρος Φισφής δήλωσε πως ακόμα κάνει παραστάσεις κάθε Κυριακή στο θέατρο Τζένη Καρέζη. «Τα πρώτα χρόνια που έκανα stand up comedy δεν γελούσε κανείς, μπορεί να έπαιζα 40 λεπτά και να έπαιρνα ένα γέλιο. Τα παρατούσα κάθε βράδυ και ξανάρχιζα το επόμενο πρωί», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα έχει παρεξηγηθεί από το stand up μου, είναι αναπόφευκτο. Μπορεί κάτι που θα πεις να στεναχωρήσει κάποιον ή να μην το καταλάβει. Αν κάποιος μου πει πως παρεξηγήθηκε από το stand up μου θα το συζητήσω μαζί του και σε περίπτωση που όντως τον έχω στενοχωρήσει, θα ζητήσω συγγνώμη», δήλωσε κλείνοντας ο Λάμπρος Φισφής.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!