Κατερίνα Καινούργιου: Ήταν καλεσμένη στο γάμο του Πέτρου Κουσουλού αλλά δεν πήγε – Τι συνέβη;

106

Όσα είπε για τις εξετάσεις της και τους “αχάριστους” καλεσμένους στο γάμο

Την αγαπημένη του Ευαγγελία παντρεύτηκε ο δημοσιογράφος του OPEN TV, Πέτρος Κουσουλός, το Σάββατο 19/10 στα Σπάτα και αμέσως μετά το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του με ένα διπλό μυστήριο, παρουσία συγγενών και φίλων (δείτε φωτογραφίες). Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη και στα δύο μυστήρια, ωστόσο δε κατάφερε να παρευρεθεί για λόγο που αποκάλυψε στην εκπομπή της Super Κατερίνα σήμερα 21/10 το πρωί.

Ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου δεν πήγε στον γάμο
Όπως αποκάλυψε, ήθελε πάρα πολύ να παρευρεθεί και στα δύο μυστήρια, αλλά ένα απρόσμενο θέμα υγείας στάθηκε ανυπέρβλητη αιτία και δεν της το επέτρεψε. “Δεν πήγα στον γάμο. Πήγα να κάνω κάτι εξετάσεις το Σάββατο το πρωί και μετά ένιωθα χάλια. Γύρισα στο σπίτι να ξαπλώσω και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό. Ήταν λίγο δύσκολες οι εξετάσεις. Κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ, έστειλα συγγνώμη στα παιδιά, έβλεπα τα stories απ’ τους κοινούς μας φίλους και είπα μακάρι να ήμουν εκεί. Αλλά ξέρω ότι δεν παρεξηγήθηκαν τα παιδιά” είπε η παρουσιάστρια του Alpha TV.

Οι καλεσμένοι που σχολιάζουν τα πάντα αρνητικά
Με αφορμή την δεξίωση που έγινε σε εσωτερικό χώρο και τους καλεσμένους που έπρεπε να ξε-καλεστούν από το γαμήλιο τραπέζι, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως δεν θα ήθελε να κάνει η ίδια μεγάλο γάμο εξαιτίας της αχαριστίας των καλεσμένων.

«Για ποιον λογο δε θέλω να κάνω μεγάλο γάμο και δε θα κάνω εννοείται. Θεωρώ τρομερή αχαριστία των καλεσμένων να έχει κάνει το ζευγάρι τόσα έξοδα και να κάθονται να σχολιάζουν τα πάντα αρνητικά, μετά να λένε γιατί με έβαλες εκεί ήθελα να καθίσω εκεί και να κάνουν φασαρία στη χαρά του άλλου», τόνισε.

 

Τί είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τα προσκλητήρια του γάμου
Στην εκμπομπή Super Κατερίνα σχολιάστηκε μεταξύ άλλων και η δήλωση που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στην κάμερα του MEGA για την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μιλώντας για το λάθος με τα προσκλητήρια του γάμου: “Αυτά που ακούστηκαν ήταν υπερβολές, πήγαν όλα κατ’ ευχήν. Υπήρχε μια αλλαγή τελευταίας στιγμής λόγω καιρού που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε σε ανοιχτό χώρο, με αποτέλεσμα να πρέπει να περικόψαμε κάποιους καλεσμένους.

Δεν υπήρξε θέμα με τις προσκλήσεις, μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Αναγκαστικά έγινε μια περικοπή! Αυτά που ακούστηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, γιατί άκουσα τερατώδη πράγματα, που με στεναχωρούν γιατί σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα και προέχει η βάπτιση της μπέμπας και κατ’ επέκταση ο γάμος με την Ευαγγελία“, είπε φανερά ενοχλημένος ο δημοσιογράφος του “Open Τώρα” (δείτε εδώ όλα όσα είπε

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!