Μαρία Σολωμού για τα αρνητικά σχόλια: Ήμουν από τις πρώτες που έφαγα πολύ ξύλο

34

Πείτε ό,τι θέλετε αλλά βρείτε τον τρόπο για να καταλάβω, πρόσθεσε

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα podcasts που κάνει και έχουν συζητηθεί πολύ, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τα όσα λέει. H Μαρία Σολωμού σχολίασε ότι δεν περίμενε την απήχηση που έχουν τα podcasts της, ενώ αναφερόμενη στις «επιθέσεις» που δέχεται τόνισε πως δεν την ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια, αλλά το πώς θα ειπωθούν.

Πιο αναλυτικά, είπε για τα podcasts: «Δεν το περίμενα ότι είχε τόση έκθεση. Όταν ξεκίνησε ουδέποτε πίστεψα – γιατί στο πρώτο και στο δεύτερο χρόνο ήταν youtube δεν το είχε τσιμπήσει κανείς. Όταν μου το είπαν είπα “τι είναι αυτό”. Όταν το τσιμπήσανε και άρχισε να βγαίνει τα “έχασα”. Θύμωσα πολύ. Έπαιρναν αποσπάσματα και ήταν λες και μιλούσα μόνη μου. Ότι λένε τα περισσότερα τα έχω πάθει».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ανέφερε: «Είναι ο τρόπος. Παιδιά πείτε ό,τι θέλετε αλλά βρείτε τον τρόπο να το πείτε για να καταλάβω. Το καλοκαίρι πήρα κάποια κιλά και έβαλα μια φωτογραφία μου και από κάτω έγραψαν “Μαράκι έφαγες”. Σε εμένα! Που εγώ κάνω μια κοιλίτσα άντε και λίγα μάγουλα, αυτό είναι το πιο light. Επίσης δεν επιτρέπεται να φοράω αυτά που φοράω και να είμαι όσο είμαι και να έχω φίλο μικρότερης ηλικίας. Και από τα δυο φύλα γίνεται αυτό. Και για τις γυναίκες δεν το καταλαβαίνω αυτό… θα έρθουν 25χρονες στη θέση μου. Μακάρι να είναι έτσι όπως είμαι εγώ».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Δεν πάνε αυτά τα δυο… ή είσαι μαμά ή είσαι μια γυναίκα active. Δεν καταλαβαίνω γιατί η γυναίκα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Το να με λένε κακή μάνα επειδή ντύνομαι έτσι ή έχω αυτά τα μαλλιά… ποτέ δεν πίστευα πως είμαι sex symbol».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!