Το Πρωινό: Ηχηρή απουσία από το πλατό του Γιώργου Λιάγκα

69

Νέα αποχώρηση από την εκπομπή

Σήμερα, τρίτη 22/10, η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ξεκίνησε με ένα άτομο λιγότερο στο πλατό. Ο Γιώργος Λιάγκας, καλημέρισε τους τηλεθεατές αναφερόμενος στην απουσία.

Ο λόγος, για τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η δημοσιογράφος, η οποία συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην εκπομπή «Πρωινό» δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή (δείτε εδώ τι είπε η ίδια για την εγκυμοσύνη της).

Η “έξοδος”της Φωτεινής Πετρόγιαννη από το πλατό του Γιώργου Λιάγκα
Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στην αρχή της εκπομπής ενημέρωσε το κοινό ότι η δημοσιογράφος κάνει από σήμερα χρήση της άδειας που δικαιούται, λόγω της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, είπε:

«Από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι, διότι η Φωτεινούλα μας είναι έγκυος και σε έναν μήνα περίπου γεννάει. Από σήμερα κάνει χρήση της άδειας που δικαιούται. Μπορεί να έρθει καμιά φορά, αλλά επισήμως δεν θα μπορεί πια να είναι στην εκπομπή μας. Θα την περιμένουμε όταν γεννήσει και με το καλό” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!