Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θύμα σοβαρού τροχαίου ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης

88

Τι λέει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Παπακαλιάτης έπειτα από τροχαίο που είχε. Ο επιχειρηματίας στην προσπάθεια του να περάσει το δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι με δυο επιβάτες. Στο πλευρό του βρίσκεται ολόκληρη η οικογένεια του, ανάμεσα τους και ο γιος του, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπεβλήθη χθες 21/10 σε χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα και εισήχθη κατευθείαν στην ΜΕΘ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε σήμερα 22/10 ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο οποίος μετέφερε όλες τις εξελίξεις.

«Η κατάστασή κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση και κατάγματα στη δεξιά κνήμη. Φέρει επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά και ένα κάταγμα στον έβδομο σπόνδυλο. Αιμοδυναμικά είναι σταθερός και αναπνευστικά σταθερός. Θεωρητικά για έναν πολυτραυματία υπάρχει κίνδυνος αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι είμαστε σε μια κρίσιμη μεν κατάσταση αλλά καλή και σταθερή. Πληροφορούμε ότι τα παιδιά του είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του… Ευτυχώς δεν έχει κάποια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για τυχόν επιπλοκές», ενημέρωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!