Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μόνη μου» – Η αποκάλυψη για τον άνθρωπο που βρίσκεται στη ζωή της και το μεγάλωμα του γιου της

157

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στην late night εκπομπή, The 2night show, όπου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συζήτησαν για όλους και για όλα. Το βράδυ της Τρίτης 22/10 λοιπόν, συνεντευξιαζόμενη και παρουσιαστής κάθισαν στο πλατό του ΑΝΤ1 και έγιναν αποκαλύψεις.

Μεταξύ των επαγγελματικών της που συζήτησαν, η ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αφού πριν από μερικούς μήνες είδε την ζωή της να αλλάζει όταν ήρθε στην ζωή της ο γιος της, Άγγελος (δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση).

Ο ρόλος της στην σειρά Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά
Φέτος η Γιούλικα Σκαφιδά παίζει έναν κομβικό ρόλο στο prequel της σειράς Η Μάγισσα, με τίτλο Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Υποδύεται την Λεώνη, μια μάγισσα που θα αλλάξει τη ζωή της Πανδώρας για πάντα.

«Είμαι χαρούμενη γιατί είναι ένα σκοτεινό παραμύθι, μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου και η συνεργασία με την Μαρία Κίτσου. Τις περισσότερες σκηνές μου τις έχω μαζί της. Τα δίνουμε όλα και έχω πάρα πολύ χαρά. Ανυπομονώ να πάω στο γύρισμα και να διαβάσω παρακάτω τι θα γίνει», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Τα ζωγκλερινά τα έμαθα από την Βάσια την δασκάλα μου. Έκανα αρκετό καιρό. μαθήματα», συμπλήρωσε.

Πόσο άλλαξε την Γιούλικα Σκαφιδά η μητρότητα
Επίσης, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον γιο της, Άγγελο που είναι και η κύρια προτεραιότητα της από την στιγμή που ήρθε στη ζωή της. Η Γιούλικα Σκαφιδά τους άφησε όλους άφωνους όταν σχεδόν έναν χρόνο πριν με μια ανάρτηση στο προφίλ της όπου πόζαρε ε την κοιλίτσα της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

«Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σποτ της μητρότητας. Έμεινα 9 μήνες στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοήθεια, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα πως μεγαλώνει μόνη της το παιδί της
«Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση ότι δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Πήγα σε μια εκπομπή και πριν με ρωτήσουν οτιδήποτε άρχισαν να μιλάνε για τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους και επειδή ήμασταν στον αέρα δεν μπόρεσα να πω τίποτα. Και μετά είπα “αυτό δεν είναι ωραίο, είναι άδικο” γιατί δεν είμαι μόνη μου και θέλησα να τακτοποιήσω τα πράγματα», ξεκαθάρισε η Γιούλικα Σκαφιδά στο The 2night show.

«Όταν ήμουν έγκυος με πέτυχε μια δημοσιογράφος στον δρόμο και με ρωτούσε γιατί είχα πει στο παρελθόν ότι δεν ήθελα να γίνω μαμά, ήταν άκομψο», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!