Γιώργος Παπαδάκης: Σε… “αντεπίθεση” με τα αδέλφια Δρούλια

96

«Είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια;»

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση μεταξύ του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, και των αδελφών Δρούλια, Ηλίας και Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο τα δύο αδέλφια αφιέρωσαν μια μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη. Συγκεκριμένα, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Αγιονέρι» με άδεια από τη φυλακή και έγινε ο αποδέκτης μιας εντελώς αναπάντεχης μαντινάδας.

Συγκεκριμένα, η μαντινάδα μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες. Ηλία αδερφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γεροΠαπαδάκη», (δείτε εδώ το βίντεο). Η συγκεκριμένη φράση, αναφερόταν στο επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη η οποία είχε δεχτεί επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το 2012.

Η μαντινάδα λοιπόν αυτή έφερε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Δούλιας να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA και να πάρει θέση, και εν τέλει, να ζητάει “συγγνώμη” από τον Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά στα αδέλφια Δρούλια

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν, σήμερα, Τετάρτη 23/10, κατά τη διάρκεια της εκπομπής τοποθετήθηκε επί του θέματος και απάντησε στα αδέλφια Δρούλια ως εξής: «Aναφέρθηκε στο περιστατικό με την Λιάνα Κανέλλη εδώ και τη χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη. Είναι μια ενέργεια την οποία δεν θέλω να την χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη, θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία».

«Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα. Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω! Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!