Ποιά είναι η λαμπερή παρουσιάστρια που ξεφτίλισε την δασκάλα των παιδιών της;

152

Την φώναζε δούλα και την έκανε να βάλει τα κλάματα

Φυσικά και το site μας γνωρίζει πολύ καλά το όνομα της πολύ όμορφη παρουσιάστριας που φρόντισε να πάει στο σχολείο των παιδιών της και να κατσαδιάσει δημοσίως την δασκάλα που τόλμησε να επίπληξη τα βλαστάρια της.

Πρόκειται για μία γυναίκα που ποτέ δεν έχει απασχολήσει με τη συμπεριφορά της δημοσιογράφους περιοδικά και site. Είναι μία λαμπερή προσωπικότητα και μάλιστα με πολύ σπουδαίο έργο κοινωνικό.

Η ανάρτηση της Τζώρτζιας Συρίχα για το περιστατικό με την δασκάλα και την παρουσιάστρια
Πανικός έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία όταν η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα δημοσιοποίησε το story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έγραψε συγκεκριμένα…

«Υπάρχουν κάποιες παρουσιάστριες ΞΑΝΑΛΕΩ που το παίζουν καλά κορίτσια και είναι στρίγγλες.

Μου είπαν λοιπόν πως μια από αυτές που αγαπάτε ιδιαίτερα πήγε τις προάλλες και αποκάλεσε την δασκάλα των παιδιών της «δούλα» και την εξευτέλισε σε όλο το σχολείο….

Ασχολίαστο το συμβάν! Πάντως έγινε χαμός,ξέρω και τον λόγο και τι έγινε ακριβώς αλλά δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες».

Η ανάρτηση της Τζώρτζιας Συρίχα για την παρουσιάστρια που έβρισε την δασκάλα του παιδιού της

Λεπτομέρειες η Τζώρτζια Συριχα δεν έγραψε στο instagram αλλά την πήραμε τηλέφωνο εδώ από το site που είναι συνεργάτης μας και μας αποκάλυψε πραγματικά τέρατα για το τι ακριβώς έγινε στο σχολείο με την πολύ εντυπωσιακή και λαμπερή παρουσιάστρια και την δασκάλα των παιδιών της.

Με λίγα λόγια για να μη σας κουράζουμε αυτό το πολύ όμορφο κορίτσι το ευγενικό που βλέπουμε στην τηλεόραση και που ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για λάθος συμπεριφορές στο σχολείο των παιδιών της παραλίγο να κατασπαράξει την δασκάλα. Ποιος είδε την συγκεκριμένη παρουσιάστρια και δεν τρόμαξε;

Για λόγους πραγματικά αστείους η παρουσιάστρια επιτέθηκε στην δασκάλα με χαρακτηρισμούς επειδή θεώρησε ότι με κάποιο τρόπο πρόσβαλλε τα παιδιά της. Το θέμα είναι για να μην μπούμε σε πιο προσωπικές λεπτομέρειες πως το περιστατικό έγινε δημόσια.

Δεν κρατήθηκαν ούτε οι τύποι ούτε η παρουσιάστρια πρόσεξε να μην την αντιληφθούν άλλοι δάσκαλοι και παιδιά. Το περιστατικό μας το περιέγραψαν ως προσπάθεια της παρουσιάστριας να εξευτελίσει δημοσίως την δασκάλα η οποία δεν απαντούσε αλλά έβαλε τα κλάματα. Τελικά τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Το θέμα δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε και με το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά της παρουσιάστριας «ξέρεις ποια είμαι εγώ» και θα επανέλθουμε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!