Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι γκέι, είναι σαν τους αρχαίους Έλληνες, μπορεί να κοιμηθεί με τους πάντες»

48

“Υπάρχει γκέι φυσιολογικός και θέλουν να μπουν στην κανονικότητα;” αναρωτήθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος.Ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno το πρωινό της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην γκέι κοινότητα και τις αλλαγές που φέρει με τα χρόνια ώσπου η συζήτηση ήρθε, με αρκετή δόση χιούμορ βέβαια, στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε αρχικά πως «ο Δημήτρης (σ.σ. Ουγγαρέζος) είναι περίεργος σαν και εμένα. Δεν μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί. Φυσιολογικοί τι είναι; Είναι σαν τους γκέι που θέλουν να γίνουν φυσιολογικοί, άλλο και τούτο! Υπάρχει γκέι φυσιολογικός και θέλουν να μπουν στην κανονικότητα; Αυτό τι είναι; Γκέι άνθρωπος θα μπει στην κανονικότητα και θα κάνει ό,τι κάνει το ετεροφυλόφιλο ζευγάρι;».

«Συγνώμη, δεν κατάλαβα. Επειδή είπες «είμαι σαν τον Δημήτρη», είναι γκέι ο Δημήτρης; Δεν κατάλαβα τι έλεγες;» αναρωτήθηκε τότε, με πειρακτική διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να εξηγήσει ο Δημήτρης Αποστολόπουλος τον συλλογισμό του. «Κοίταξε να δεις, ο Δημήτρης δεν είναι γκέι αλλά είναι σαν τους αρχαίους Έλληνες. Στους αρχαίους Έλληνες, αν έχετε διαβάσει που έχετε διαβάσει, δεν υπήρχαν γκέι και μη γκέι. Το να κοιμάται ένας άνδρας παντρεμένος με έναν άνδρα ήταν φυσιολογικό. Δεν έλεγε κανείς, «κοιμάται με έναν άντρα». Έτσι και ο Δημήτρης μπορεί να κοιμηθεί με τους πάντες

«Δεν υπάρχει φυσιολογικό αλλά κυρίως δεν υπάρχει το Το. Αυτό είναι ό,τι πιο αισχρό υπάρχει. Υπάρχει ο άνδρας και η γυναίκα. Το Το είναι ο… Τοτός και να πάει να παίξει» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Αποστολόπουλος στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!