«Κόλαφος» η Σούπερ Κική για Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Είναι του υπογείου, πουλάνε τον καφέ στη διπλάσια τιμή στις γιορτές»!

70

«Αυτοί κλ…ουν στο σπίτι και τα ρίχνει ο ένας στον άλλον»

Η Σούπερ Κική επέστρεψε με ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube απαντώντας εκ νέου στους επικριτές της. Με αφορμή τη συζήτηση που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Χρήστο Μάστορα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ζευγάρι Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι την είχαν σχολιάσει αρνητικά.

Η «influencer των φτωχών» δεν συγκράτησε τα λόγια της, χαρακτηρίζοντας το ζευγάρι δημοσιογράφων ως «κλισέ» και τον Γκουντάρα ως τον «κλασσικό μ… θείο που υπάρχει στη γη, με τη γυναίκα του». Η Σούπερ Κική σχολίασε επίσης την πίεση που πιστεύει ότι βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι προσπαθώντας να διατηρήσουν ένα ψεύτικο προσωπείο στην τηλεόραση.

Όσα είπε η Σούπερ Κική για Γκουντάρα – Κάκκαβα
«Τους αποδέχομαι όλους, και τον Γκουντάρα, που με τη γυναίκα του είναι πολύ άνθρωποι του υπογείου. Όμως δεν το κάνουν από κακό, αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι έτσι γίνεται η δουλειά. Κάνουν πολλά… Έχουν καφετέρια και ο κόσμος μου στέλνει ότι στις γιορτές πουλάνε τον καφέ στη διπλάσια τιμή», ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

 

«Είναι οι Ελληναράδες με την “καλή οικογένεια”, αλλά τον γείτονα τον παίρνουν απ’ το λαρύγγι. Τους αποδέχομαι κι αυτούς, αν τους δω από κοντά θα είμαι ευγενική. Προφανώς τους έχω χ….νούς πατώκορφα. Το μόνο που μπορείς να τους κάνεις είναι content, μπορούν να σε κάνουν να εξελιχθείς και να γελάσεις πολύ. Την ώρα που με βρίζει είμαι στα κόκκινα και τον λέω π…ρά, άλλες φορές όμως γελάω. Πώς είναι όταν γνωρίζεις κάποιον στην παρέα και είναι π……τσης, ο μ…..κας της παρέας και μετά σου φαίνεται αστείος;», συμπλήρωσε.

«Και άντε την κλείνεις την τηλεόραση, ξέρεις πόσοι Γκουντάρες υπάρχουν, ίδιοι ακριβώς; Ο Γκουντάρας είναι ο κλασικός μ….ς θείος που υπάρχει, όπως και η γυναίκα του, που σε κοιτάνε με λοξό μάτι. Αντί λες “πω, θα μου πρήξουν τα α…δια”, γέλα με τη θεία και τον θείο, δες πόσο δυστυχισμένοι είναι. Αυτοί κλ…ουν στο σπίτι και τα ρίχνει ο ένας στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι για εκείνη, όσοι την κριτικάρουν από τα τηλεοπτικά πάνελ δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Το βίντεο συνεχίζει να συγκεντρώνει πλήθος σχολίων, με την πλειοψηφία να υποστηρίζει την Σούπερ Κική.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!