More

    Γιάννης Πουλόπουλος: Φωτογραφίες από το γάμο του

    144

    Το γαμήλιο δώρο του δημάρχου και η τρυφερή ανάρτηση

    Τον γάμο των ονείρων του έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος το καλοκαίρι που μας πέρασε, σε μια πανέμορφη τελετή στο νησί των ανέμων. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος πρόσφατα στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο γάμος με τον επί ετών σύντροφό του, έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

    Ο ίδιος είχε αναφέρει καιρό πριν, από τότε που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, πως σκόπευε να κάνει το επόμενη βήμα με τον καλό του, αλλά δεν είχε προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το μέρος και την ημερομηνία. Το έκανε σκόπιμα, όπως φαίνεται, γιατί ήθελε να κρατήσει τη στιγμή για τον εαυτό του.

    Γιάννης Πουλόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γάμο του
    Σήμερα το απόγευμα, Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τον γάμο του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε δύο φωτογραφίες από το γάμο.

    Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο σύντροφός του ήταν το πρώτο gay ζευγάρι που παντρεύτηκε στον Δήμο Μυκόνου. Μάλιστα, ο δήμαρχος του νησιού έδωσε στο ζευγάρι ένα πολύ όμορφο δώρο.

    Έμαθα σήμερα ότι ο σύζυγος μου κι εγώ είμαστε το πρώτο gay ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και καταχωρήθηκε στο Δήμο Μυκόνου.

    Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Σάκη Αγορογιαννη για τη διακριτικοτητα με την οποία διαχειριστηκε αυτή την τόσο όμορφη και ιδιαίτερη για εμένα και την οικογένειά μου στιγμή. Όπως επίσης και τον δήμαρχο @christosveronis και τον Δήμο για το υπέροχο γαμήλιο δώρο.
    Και στα δικά σας οι ανύπαντροι και οι ανύπαντρες!”,
    γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

    Ο Γιάννης Πουλόπουλος παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Μυκόνου
    Instagram
    Το δώρο για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου
    Instagram

    Για το θέμα του γάμου του, ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν:

    «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν έχεις θωρακίσει τον εαυτό σου… γιατί για να μιλώ στην τηλεόραση ανοιχτά για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, εννοείται ότι τον έχω θωρακίσει τον εαυτό μου. Κι όμως, το παραμικρό μήνυμα μέσα στη χαρά μου, μπορεί να μου χαλούσε τη διάθεση που ήμουν με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τους συγγενείς μου και να μου χαλούσε το καλό κλίμα που έζησα. Χαίρομαι που το έζησα. Εγώ στον Παντελή βγάζω το καπέλο. Εγώ ίσως να μην έχω το θάρρος. Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει.

    Έλεγα στη μαμά μου ότι ζαλίζομαι και κάτι δικά μου θέματα υγείας και μου είπε ότι θα είναι μάτι και να σε ξεματιάσω. Μου είπε “μην ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Παναγιώτη γιατί ο κόσμος μπορεί να σε ματιάζει”. Της είπα ότι όταν νιώθω εγώ ότι θέλω να ανεβάσω, θα ανεβάσω και δεν με απασχολούν τα ένα δύο κακά σχόλια που μπορεί να γραφτούν από κάτω. Δεν με απασχολεί η κακία του κόσμου. Όταν νιώσω εγώ ότι θέλω μία προσωπική μου στιγμή να την κρατήσω, θα την κρατήσω. Ο καθένας χειρίζεται όπως θέλει και νομίζει αυτές τις καταστάσεις».

     

    Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Captcha verification failed!
    CAPTCHA user score failed. Please contact us!