Corinna Kopf: Η καλλονή που βγήκε στην σύνταξη στα 28 της – Έβγαλε 67 εκατ. από το OnlyFans

56

Τέλος η δουλειά για το πετυχημένο μοντέλο

Μια δυσάρεστη είδηση άκουσαν τα εκατομμύρια θαυμαστών της Corinna Kopf, της 28χρονης που μέσα σε μόλις έναν μήνα έγινε ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα του Onlyfans, ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την πλατρφόρμα.

Την πρόωρη συνταξιοδότησή της η ίδια ανακοίνωσε μέσα από μια απλή ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας “όχι άλλα link in bio” (σ.σ.: στο bio η Corinna είχε τον σύνδεσμο που οδηγούσε στο προφίλ της στο OnlyFans).

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, μέσα στις πρώτες 48 ώρες που δημιούργησε τον λογαριασμό της στην σελίδα περιεχομένου για ενήλικες, το 2021, η 28χρονη έβγαλε πάνω από 1 εκατ. δολάρια.

Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, ένας βασικό λόγος που οδήγησε στην τεράστια επιτυχία της ήταν το γεγονός πως πριν φτιάξει OnlyFans, η Κορίνα ήταν ήδη γνωστή influencer, συμμετέχοντας σε διάφορα βίντεο δημοφιλών καναλιών στο YouTube.

Η αμύθητη περιουσία της Corinna Kopf

Η Corinna Kopf ποζάρει στο Instagram
Instagram

 

Η 28χρονη δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τα οικονομικά της, αποκαλύπτοντας πως συνολικά έχει χτίσει μια περιουσία που ξεπερνά τα 67 εκατ. δολάρια.

Η ίδια έχει μάλιστα αναρτήσει τις μηνιαίες λογιστικές της καταστάσεις, όπου απεικονίζονται τα τεράστια ποσά που κερδίζει κάθε μήνα από το OnlyFans. Εκεί, φαίνεται ότι στον καλύτερό της μήνα έβγαλε 2,64 εκατ. δολάρια, ενώ στον χειρότερο μήνα της έβγαλε 683.000 δολάρια (όχι και τόσο άσχημα θα πούμε εμείς).

Η Corinna Kopf σε κρεβάτι ξενοδοχείου
Instagram

Η οικονομική της άνεση εξάλλου ειναι κάτι παραπάνω εμφανής μέσα από τις αναρτήσεις που ανεβάζει στα social media, όπου και επιδεικνύει το χλιδάτο lifestyle της, οδηγώντας πολυτελέστατα αυτοκίνητα και απολαμβάνοντας τις διακοπές της σε εξωτικούς προορισμούς.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!