Σκέπτομαι πως όποιον θέλεις να καταραστείς, να τονε στειλεις στο Αργοστολι, με καύσωνα και υγρασία. Αυτη δεν είναι πόλη, είναι κόλαση. Παρά να φυτέψουν εφτα άγριο μουριές στο Λιθόστρωτο με πεζούλα γύρο-γύρο να ξαποσταίνει ο κόσμος, και στην παραλία επίσης το ίδιο, πήγανε κι εβαλανε κοκοφοίνικες. Που ίσκιος!!..

Να πεθάνεις από τη ζέστη.. Ισα, ισα, να χεζουνε οι σπουργίτες από ψηλά. . Το όνειρο κάθε βλαχομπαροκ δημάρχου οι φοίνικες και τα δήθεν σιντριβάνια. . Προτείνω στην Δημοτική Αρχή ο Ύμνος της Κεφαλονιάς αντί αριεττα, η καντσονετα να ειναι η μουσικη απο το Χαβαη 5-0.

Το Αργοστόλι επείγει να αποκτήσει πνεύμονες πρασίνου, κι όχι συντριβανακια σαν να κατουράει κανείς, στην πλατέα. Ούτε διαδρόμους με υπέργεια φωτάκια στην πλατεία, που θυμίζουν αεροδιάδρομους. Έκτος κι αν προσγειωθούν τίποτα ούφο.

 Τι του λείπει του ψωριάρη; Φούντα με μαργαριτάρι. Αυτά από το υγρό, ζεματιστό, άδεντρο, άναρχο αφιλόξενο Αργοστόλι σήμερα. Κι όσους συνάντησα τα ίδια λέγαμε. Να μην πούμε και για το παρκινγκ. Πόσο λυπάμαι αυτούς τους ερμους τουρίστες..Άλλο βάσανο….

Aπό το facebook της Αγγελικης Μαρκετου      , στο εν λόγω post θα διαβάσετε  απολαυστικό διάλογο χρηστών αλλά και τις προτάσεις τους για το «Νέο Αργοστόλι»..…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. ΣΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ! ΟΣΟ ΔΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΥΚΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ !!

Comments are closed.