Τελικά καταφέραμε γι’άλλη μία φορά να γίνουμε αρνητικοί πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο για μια αρνητική είδηση.

Ο λόγος για την περιβόητη ξαπλώστρα που ελλείψει φορείου στο γήπεδο των Τζαννάτων μετέφερε έναν τραυματισμένο ποδοσφαιριστή. (φωτο)

Οι εγκαταστάσεις του ιατρείου του γηπέδου αντί να είναι στην υπηρεσία των αθλητών έχουν μετατραπεί σε ….αποθήκες θαλάσσιου εξοπλισμού.

Ξέχωρα από όλα τα άλλα, για τους γνωρίζοντες τα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα για τον τραυματισμό του άτυχου αθλητή, οποίος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο και όλοι οι Κεφαλονίτες του εύχονται γρήγορη ανάρρωση, ευθύνεται ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τζαννάτων ο οποίος συντηρείται (αν συντηρείται….) πλημμελώς.

Πως συντηρείται το γήπεδο Τζανάτων

Η συντήρηση του γηπέδου των Τζαννάτων και του γηπέδου του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι με απόφαση απευθείας ανάθεση του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ (στην οποία ανήκουν τα γήπεδα) Άγγελου Κωνσταντάκη ανατίθεται από το 2015 στην επιχείρηση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕ.

Ναι στην εταιρεία που επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει καταγγελθεί ως «ημέτερη» και η οποία ιδρύθηκε για να κάνει ο Δήμος εκτός ΑΣΕΠ διορισμούς πρώτα και κύρια στην ΕΔΑΚΙ (πρώην Διαδημοτική) στα απορρίμματα, στις παραλίες, στα σπήλαια, την Αγία Ευφημία και όπου αλλού.

Στην ίδια εταιρεία που είχε δοθεί και η καθαριότητα της Γέφυρας Δεβοσέτου από το Λιμενικό Ταμείο με το που ανάλαβε ο σημερινός πρόεδρος Αλέξανδρος Μοσχονάς,  και μόνο ….καθαριότητα δεν γινόταν και μόνο μετά από δημοσιεύματα του kefaloniapress και την αποκάλυψη μας σε ποιον έχει ανατεθεί η εργασία   (δες εδώ) αλλά και την κατακραυγή του κόσμου αναγκάστηκε σε παραίτηση και στη συνέχεια έγινε ανάθεση σε άλλον.

  Με απευθείας λοιπόν ανάθεση του κ. Κωνσταντάκη και εφέτος όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια η δουλια  δόθηκε στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕ με καθήκοντα: «Η εκτέλεση εργασιών των φυσικών χλοοταπήτων του γηπέδου Αγίου Αντωνίου και του γηπέδου των Τζαννάτων, καθώς και η εκτέλεση εργασιών των περιβαλλόντων χώρων των ανωτέρω γηπέδων, επίσης και τα απαραίτητα υλικά για την εκτέλεση αυτών»

Η σύμβαση υπογράφτηκε στις 27/4/2017 για ….19.494,66 ευρώ και πληρώνεται κανονικά σε δόσεις.

Τώρα , το τι δουλειά κάνει και αν κάνει (έχοντας το προηγούμενο του καθαρισμού της Γέφυρας) η γνωστή ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕ,  το γνωρίζουν οι αθλητες και οι προπονητές τους .. Ας ευχηθούμε  να βάλει ο Αγιος το χέρι του μην χτυπήσει -και μάλιστα χειρότερα-και άλλο νέο παιδί.

Ο  Αθλητικολόγος

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.