To φετινό καλοκαίρι θα μείνει στη πολιτιστική μας μνήμη ως το καλοκαίρι της αναβίωσης στο νησί μας των .. θρυλικών σκυλάδικων της προ μνημονίων εποχής με τη σφραγίδα του πολιτιστικού φορέα του Δήμου , της ΚΕΔΗΚΕ!

Και τι δεν ακούσαμε, διαβάσαμε και είδαμε εφέτος με το πρωτοφανές : το δημοτικό γήπεδο Αργοστολίου ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ  να “μετονομαστεί” από τους ανιστόρητους που μας κυβερνάνε «ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου» !!! προσβάλλοντας βάναυσα τη μνήμη της μεγάλης οικογένειας Βεργωτή.

Και έπονται τα δεινά..

  • Τραπεζάκια επί του γηπέδου κοντά στη  σκηνή προς αναβίωση ηθών και εθίμων με μπουκάλια ουίσκυ και άλλα ακριβά ποτά
  • Κουβαδάκια με μπουκάλια ουίσκι και μπύρες να περιφέρονται στις κερκίδες για να μπαίνουν οι πελάτες στο πνεύμα της βραδιάς..

Αντέξαμε πολλά αυτό το καλοκαίρι …

Ευτυχώς που οι «πολιτιστικές εκδηλώσεις»  της ΚΕΔΗΚΕ θα κλείσουν με μια λύτρωση από όλα αυτά!

Η  συναυλία στην μνήμη του μεγάλου Κεφαλλονίτη Μουσουργού ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΛΑΥΡΑΓΚΑ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, στο Άλσος ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΛΑΥΡΑΓΚΑ στα Ραζάτα, έρχεται λυτρωτικά στον πολιτιστικό αχταρμά που προσφέρει η ΚΕΔΗΚΕ στους Κεφαλονίτες !

Βέβαια ο πολυπράγμονος περί τα πολιτιστικά πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης οφείλει μια εξήγηση στους δημότες για την αδράνεια και την  ανικανότητα της δημοτικής αρχής να αξιοποιήσει τη μελέτη που βρήκαν ,όταν ανέλαβαν το δήμο εδώ και οκτώ χρόνια, για την κατασκευή του ανοιχτού θεάτρου στο Άλσος Λαυράγκα στα Ραζάτα. Μια μελέτη που αξιοποιεί το Άλσος ως  χώρο   ανάδειξης της χορωδιακής μουσικής όπως άλλωστε είναι και ο σκοπός της παραχώρησης.

Αλλά τι ζητάω.. 7 και ένας μήνας μείνανε.. Φτου ξελευτεριά!

 Λ. Π.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. […] Τελικά έτσι όπως πάει το πράγμα με το έργο του γηπέδου Αργοστολίου («ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» βεβαίως και όχι …. ανιστόρητα «Ανοιχτό Γήπεδο Αργοστολίου» κύριε Κωνσταντάκη) είναι καλλίτερα για τον πολυπράγμονα περί τα πολιτιστικά και αθλητικά τεκταινόμενα της Κεφαλονιάς πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ που βλέπει τον εαυτό του χαλίφη στη θέση του χαλίφη τελώντας εν αγνοία «μέχρι που φτάνουν τα χέρια του» να το μετατρέψει σε ….ανοιχτό – υπαίθριο σκυλάδικο (δες εδώ) . […]

  2. […] Φτάσανε στο απαράδεχτο σημείο το περσινό καλοκαίρι να το μετατρέψουνε σε «σκυλάδικο» με τραπέζια και ουίσκια και …να του αλλάξουνε ακόμα και το όνομα σε … «  Ανοικτό στάδιο Αργοστολίου» στις σχετικές αφίσες,  προσβάλλοντας βάναυσα τη μνήμη της μεγάλης οικογένειας Βεργωτή (δες εδώ) !!! […]

Comments are closed.