Το ότι η «βοθρίλα» μας έχει πνίξει αυτό να λέγεται… Ετσι κατάντησαν την κοινωνία. Ότι πόρτα και να ανοίξεις διαφθορά, ότι απόφαση και αν βγαλουν «υπέρ ημών» τα καλά και συμφέροντα.

Ένα βόθρο φτιάξανε , αυτό ειναι το έργο τους.  και ρίχνουνε μέσα χρήμα..

Χρήμα που κανείς τους δεν έχει  πονέσει γιατί δεν είναι δικό του, είναι από το στέρημα εκείνων των άγνωστων, ανώνυμων και τρομοκρατημένων υπηκόων που πληρώνουν κεφαλικό φόρο σε κάθε λογαριασμό.

Πλατείες στολίζονται , δρόμοι πλακοστρώνονται, σήραγγες ανοίγονται εκεί που αυτό εξυπηρετεί τον κάθε  πονηρό πολιτευτή , εκείνον που έχει ανάγει το προσωπικό του όφελος σε δημόσιο συμφέρον..  Ο χορός των Μαυρογιαλούρων καλά κρατεί εν έτη 2018! Αλλά με  θλιβερά κακέκτυπα.

Ο βόθρος τους είναι που μας έπνιξε.

  Αλήθεια γιατί όλοι αυτοί οι πολιτικοί του βόθρου δεν προσάγονται στη δικαιοσύνη για «ψευδορκία»? Δεν είναι αυτοί που σηκώνουν κάθε φορά το χέρι και ορκίζονται στο Ευαγγέλιο να υπηρετούν τον πολίτη και την πατρίδα? Είναι ή όχι αυτό ψευδορκία?

 Βοθρίλα, διαφθορά, αναλγησία, απονιά για τη πατρίδα, ολα αυτά πάνε μαζί. Ασκούνται από   ψευδορκούντες πολιτικούς με τη βοήθεια φοβισμένων επίορκων μανδαρίνων της διοίκησης..

Ένας βόθρος! Αλλά σε αυτό το βόθρο είστε μέσα μόνο εσείς! Εσείς δημιουργήσατε τα βοθρο- λύματα και εσείς κολυμπάτε μέσα.

Όσοι αντιστέκονται, όσοι αγωνίζονται, όσοι κρατάνε τη περηφάνια τους, όσοι δεν σας προσκύνησαν, όσοι δεν λερώθηκαν από τη συναναστροφή σας, είναι έξω από το βόθρο    και αναπνέουν  το δροσερό θαλασσινό αεράκι της αξιοπρέπειας.

Εσείς κακόμοιρα ανθρωπάκια των βοθρολυμάτων, της αρπακτής και της μιζέριας,   είστε καταδικασμένοι να πνιγείτε στο βόθρο που οι ίδιοι δημιουργήσατε..

Για αυτό αν σας μυρίζει βόθρος , κοιτάξτε αυτόν του “σπιτιού” σας!

Το Γεράνι 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις