• Πέντε χρόνια οι ηγέτες του Μεγάρου κοροϊδεύουν !!!  Όλα τα σωματεία της πόλης του Αργοστολίου έχουν διαλυθεί !!!
  • Ο τάπητας έχει έλθει…. από τις 4 Ιανουαρίου και δεν τον τοποθετούν,  ίσως για να κάνουν προεκλογική φιέστα  !!!!!

Δεν φτάνει που είναι τόσο ανίκανοι και τόσο άχρηστοι οι άνθρωποι είναι και….κουτοπόνηροι από πάνω!!!

Ο λόγος για το νέο κατόρθωμά τους ! Για άλλο ένα «γεφύρι της Άρτας», το γήπεδο του Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» !

Πέντε χρόνια τώρα, από τους σεισμούς το 2014, το ιστορικό γήπεδο παραμένει εγκαταλειμμένο και απαξιωμένο !

Φτάσανε στο απαράδεχτο σημείο το περσινό καλοκαίρι να το μετατρέψουνε σε «σκυλάδικο» με τραπέζια και ουίσκια και …να του αλλάξουνε ακόμα και το όνομα σε … «  Ανοικτό στάδιο Αργοστολίου» στις σχετικές αφίσες,  προσβάλλοντας βάναυσα τη μνήμη της μεγάλης οικογένειας Βεργωτή (δες εδώ) !!!

 Οι υποσχέσεις του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελου Κωνσταντάκη και του αντιδημάρχου των έργων κ. Διονύση Λυκούδη θα μείνουν στην ιστορία ! Αναρίθμητες !!!! Στην κυριολεξία αναρίθμητες !!! Μνημείο ….Μαυρογιαλουρέϊκης νοοτροπίας !!!!

Αν τολμήσουν και κάνουν ..προεκλογικά εγκαίνια θα γελάσει κάθε πικραμένος με την δημοσίευση του ατελείωτου καταλόγου των υποσχέσεων !!!

Δίχως ίχνος ντροπής, δίχως τον ελάχιστο σεβασμό στη νεολαία και τους συμπολίτες που προσφέρουν από το υστέρημά τους για τα σωματεία τους, κοροϊδεύουν πέντε χρόνια τώρα !!!

ΕΡΓΟ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΓΟΣΟΛΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗς 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ οι ανάλγητοι  να έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους όλα τα ιστορικά σωματεία της πόλης του Αργοστολίου λόγω….έλλειψης γηπέδου, με πρώτο και καλλίτερο το ιστορικότερο σωματείο της Κεφαλονιάς τον Παγκεφαλληνιακό (δες εδώ) !!!

Παροιμιώδης η ανικανότητα της δημοτικής αρχής και προσωπικά των κ.κ. Λυκούδη, Κωνσταντάκη και βεβαίως του ίδιου του δημάρχου Αλ. Παρίση που ακόμα και στη θρυλική (ΖΟΥΜΕ ….στο 19ο αιώνα !!!!) ανά το πανελλήνιο συνέντευξή του στην aftodioikisi. gr. (δες εδώ) δίχως ίχνος ευθύνης κοροϊδεύει για το γήπεδο, διαφημίζοντας ως τελειωμένη την επισκευή του τάπητα του γηπέδου!!!!

Έτσι λοιπόν αφού παιδεύουν από το….2014 την επισκευή του γηπέδου, κατάφεραν το 2017 να το δημοπρατήσουν με λεφτά που έδωσε η «άχρηστη» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που…. «δεν τους δίνει φράγκο», σύμφωνα με τον Ανταυτού κ . Λυκούδη.

Η σύμβαση υπεγράφη στις 12/1/2018 με προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών 300 ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2018.

Αμ δε !!! Σήμερα, 4 μήνες μετά , και το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί !!!

Και όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ζητάνε …..παράταση των εργασιών 4 μήνες αφού έχει παρέλθει η ημερομηνία που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρώσει το έργο !!!!

Τέτοια συνέπεια και τόση ευθύνη !!!

Και σαν να μην έφτανε αυτό το «μέγα κατόρθωμα», ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει έλθει εδώ και …. δύο μήνες, (από τις 4 Ιανουαρίου) και βρίσκεται «πεταμένος» στα προπύλαια του γηπέδου !!!

Ναι, από τις 4 Ιανουαρίου έχει έλθει ο χλοοτάπητας, με τον Φλεβάρη να κυλάει με ανοιξιάτικες λιακάδες και να μην τοποθετείται !!!

Ίσως γιατί με την ….κουτοπονηριά που «τους δέρνει» να σκέφτονται να τον τοποθετήσουν μέσα στην προεκλογική περίοδο και να κάνουν μια φιέστα εγκαινίων για τα ψηφουλάκια.

Όλα να τα περιμένεις από αυτούς που έχοντας γυρίσει την Κεφαλονιά στον 19ο αι. (κατά δήλωση του δημάρχου), καμαρώνουν για τους κοκοφοίνικες !!  «Δεν τους καίγεται καρφάκι» που σε κάθε παιγνίδι της Εικοσιμίας στο «χωράφι» των Φαρακλάτων γίνεται …. το τρολάρισμα της αρκούδας Πανελληνίως  και διασύρεται η Κεφαλονιά !!!!

 Και ..ο  λογαριασμός και γιαυτό το έργο….στους επόμενους !!!   Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους !!!

Παλαίμαχος του Γηπέδου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.