Εδώ η τσάμπα διαφήμιση για το μαύρο μας το χάλι.

811

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός για την κατάντια  στην οποία βρίσκεται η παραλία στο Μαϊστράτο, λίγες μόνο ημέρες πριν αφιχθεί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της καλοκαιρινής περιόδου.

Βλέπετε ο αντιδήμαρχος τουρισμού, που εκθείασε ο δήμαρχος στο διάγγελμα του,  που να προλάβει να δει τι γίνεται στο νησί από τα πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό  όπου παρευρίσκεται για να μας διαφημίζει λέει σε εκθέσεις.

Εδώ να δεις κύριε Κεκάτε διαφήμιση που θα μας κάνουν οι επισκέπτες και μάλιστα τσάμπα διότι στην συγκεκριμένη παραλιούλα καταφεύγουν πολλοί τουρίστες για την βόλτα τους όταν δένει ένα κρουαζιερόπλοιο. Είναι επίσης η αγαπημένη των ντόπιων στην γύρω περιοχή που κατεβαίνουν για το μπάνιο και την βόλτα τους  λόγω της εύκολης προσβασιμότητας της.

Μιας και λένε η πρώτη εντύπωση είναι και καθοριστική θα έχουν να θυμούνται οι άνθρωποι το χάλι και τη βρώμα σε ότι έχει απομείνει από το παλιό ταβερνάκι στην άκρη της θάλασσας.

Όποιος θέλει κατεβαίνει εκεί κάνει την ανάγκη του, πετάει τα σκουπίδια του και μετατρέπει την περιοχή σε εστία μόλυνσης.

Γιατί τόσα χρόνια τώρα δεν το κατεδαφίσατε να ανοίξει ο χώρος και να καθαρίσει ο τόπος εκεί?  Ή έστω να το ντύσετε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην φαίνεται αυτό το χάλι. Γνωρίζετε πολύ καλά το σημείο και δεν έχετε πει σε ένα υπάλληλο καθαριότητας να περνάει ανά τακτά διαστήματα, να ρίχνει μια ματιά και να φροντίζει έστω για την ευπρέπεια του χώρου.

Κι η μπάλα παίρνει και τον κύριο Μιχαλάτο αλλά και τους λοιπούς της αντιπολίτευσης που  εκλέχθηκαν στην θέση που βρίσκονται για να ασκούν κριτική και να  διορθώνουν τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής κι όχι να προχωράνε χεράκι χεράκι  κάνοντας τα στραβά μάτια.

Τα πάντα παίζουν ρόλο σε ότι αφορά τον τουριστικό μέλλον του νησιού αλλά θα μου πείτε εσείς βγάλατε τον Μύρτο ελλειματικό και του αφαιρέσατε την γαλάζια σημαία , για την παραλιούλα του Μαϊστράτου θα νοιαστείτε.

Ο Ψηφοφόρος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Αδικείτε τον κ. Κεκάτο (όχι, δεν είνα φίλος μου). Υπεύθυνη είναι η Λιμενική Επιτροπή.

Comments are closed.