Βγήκε ο δήμαρχος να καυχηθεί για την πλατεία του Αργοστολιού και το χάλι στο οποίο την μετέτρεψαν επειδή δεν ακολούθησαν τις προδιαγραφές και την μελέτη και τώρα τους κυνηγάνε οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης.

Μιλάει με καμάρι για το νέο και σύγχρονο Αργοστόλι που είναι μια απέραντη χωματερή.

Καμαρώνει και  για τον τουρισμό που θα έρθει στο νησί  λόγω των πολλών σούρτα -φέρτα του αρμόδιου αντιδημάρχου  και η Κεφαλονιά όχι μόνο δεν είναι έτοιμη να τους δεχτεί αλλά έχει τα κακά της χάλια από άκρη σε άκρη.

Γέμισαν τα μέσα ενημέρωσης με φωτογραφίες που δείχνουν την ετοιμότητά μας εν όψη της νέας τουριστικής περιόδου αλλά και κατά πόσον σέβονται τους πολίτες αυτού του τόπου οι δημοτικοί μας άρχοντες.

Παντού σκουπίδια, εστίες μόλυνσης, υπαίθριες χωματερές, μπάζα και στοίβες από πεταμένα πράγματα, ξερόχορτα και κλαδιά από δέντρα,στο Αργοστόλι, στη Λάσση, στο αεροδρόμιο, στο Μαϊστράτο, στις Καταβόθρες, στη Σκάλα, στον Καραβόμυλο, στην Σάμη κι ο κατάλογος σταματημό δεν έχει.

Βγήκε κι ο Μιχαλάτος να μας πει για τον Παρίση, δεν τα έχει λέει με τον Λυκούδη με τον δήμαρχο τάχει αλλά ξέχασε να αναφέρει  που ήταν 5 χρόνια  όταν συνέβαιναν  γύρω του αυτά για τα οποία τους κατηγορεί  τώρα.

Πότε βγήκε να μιλήσει και να πάρει θέση ξεκάθαρη για  όλα όσα  ήξερε ότι γίνονται. Πότε χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου για να αναστρέψει καταστάσεις και αποφάσεις.

Και θα μπορούσε πολύ άνετα να το πετύχει αυτό, αν σκεφτείτε ότι είχε την στήριξη των υπολοίπων της αντιπολίτευσης που οι περισσότεροι είναι σήμερα μαζί του. Μας  θυμήθηκε κι ο Μιχαλάτος  τώρα που έρχονται εκλογές.

Μαύρο δαγκωτό σε όλους σας λοιπόν που παίζεται με τις ζωές, τις τύχες και το μέλλον μας.

Μαύρο δαγκωτό στον Παρίση  που με έπαρση και αλαζονεία υποβαθμίζει  την ζωή μας και το νησί ολόκληρο επί 9 συνεχόμενα χρόνια.

Μαύρο δαγκωτό που με τον αντιδήμαρχό του σπαταλάνε του κόσμου τα λεφτά για ταξίδια  στο εξωτερικό στις τουριστικές εκθέσεις κι έχουν το νησί σε αυτό το χάλι ακόμα και σήμερα που  φτάνουν οι πρώτοι τουρίστες.

Μαύρο δαγκωτό και στον Μιχαλάτο που θυμήθηκε τώρα ότι είναι αντιπολίτευση κι άφηνε  τον δήμαρχο να αλωνίζει  αντί να του ασκεί  κριτική και να βγάζει  τα άπλυτα του στη φόρα.

Μαύρο δαγκωτό που νομίζετε ότι θα μας κοροϊδέψετε ακόμα μια φορά.

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις