Κύριε Μιχαλάτε πες αλεύρι! Ο Φόρτες σε γυρεύει !

1196

Πρέπει να έχουν  ξεμείνει από ιδέες εκεί στη Συμπολιτεία  Μιχαλάτου γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι βγαίνουν στον κόσμο με προτάσεις,  που έχουν πέσει στο τραπέζι από άλλους και μάλιστα χρόνια πριν.

Πρώτον, για το δημαρχείο και την χρήση του ως Πινακοθήκη, φώναζε ο Φόρτες από την πρώτη ημέρα  , ενιά χρόνια πριν , τότε που εκεί μέσα εγκαταστάθηκε ο σημερινός δήμαρχος, σε αντίθεση με τον κ. Μιχαλάτο που σαν αντιπολίτευση έκανε την πάπια  κι έβαλε το χεράκι του για την ομαλή εγκατάσταση του δήμαρχου στα κόκκινα χαλιά.

Δεύτερον, για την προχειρότητα στην κατασκευή των έργων έχει βγει πολύ πριν τις εκλογές πάλι ο Φόρτες με επίσημα έγγραφα επισημαίνοντας τις παρατυπίες κι αστοχίες τους, την ίδια στιγμή που από τη μεριά του Μιχαλάτου, τόσο καιρό  δεν  ακουγόταν κιχ.

Τώρα λοιπόν λίγο πριν τις εκλογές θυμήθηκε κι εκείνος  ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στο Αργοστόλι και καθημερινά ξεσπαθώνει εναντίον του Μεγάρου, πιστεύοντας ότι όλοι εμείς τρώμε κουτόχορτο.

Τρίτον, πάρε μαθήματα κύριε Μιχαλάτε από “τον άνθρωπο της αυτοδιοίκησης” και μάζεψε τους υποψηφίους σου που εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Ο ένας λέει,  άστραψε και βρόντηξε στη Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων Ελλάδος για κάποια έσοδα που πάνε ως ανταποδοτικά στα μέλη τους και τα οποία είπε ότι θα δυσκολέψουν το ρόλο των επιμελητηρίων που αγωνίζονται για τους επαγγελματίες.

Και μιλάει ποιος, ο άνθρωπος που συντάσσεται μαζί με αυτόν που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους επαγγελματίες του νησιού στον αφανισμό, την στιγμή που φέρνει στη Κεφαλονιά μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, τις οποίες είναι αδύνατον οι άνθρωποι  να συναγωνιστούν.

Ο άλλος θυμήθηκε ότι τουριστικά πιάνουμε πάτο και ρωτάει  τι θα γίνει με αυτό και τι θα γίνει με το άλλο. Τόσα χρόνια χαλάει ο κόσμος κι εσείς ξυπνήσατε τώρα, 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Που ήσασταν όταν ο Μύρτος έχανε την γαλάζια σημαία, όταν απαξιωνόταν ο Πλατύς Γιαλός, όταν παρουσίαζαν μειωμένες εισπράξεις τα αξιοθέατα του νησιού κι  η κρουαζιέρα είχε σταθερά πτωτική πορεία;

Ο παράλος, παλιά πολιτική καραβάνα και εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, είδε τώρα το φως το αληθινόν και μίλησε για ευθύνες του Μεγάρου σχετικά με τα άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας, δικαιολογείται όμως διότι μέχρι τώρα πηγαινοερχότανε στην Κέρκυρα και δεν έβλεπε τι γινόταν στο νησί.

Τέταρτον, πιάσανε στο στόμα τους το Μέγαρο γιατί λέει χρησιμοποίησε άρθρο δημοσιευμένο στο kefaloniapress !!! Γίναμε τώρα και του Μεγάρου !! Όταν το Μέγαρο εννέα χρόνια μας περνάει γενεές δεκατέσσερις. Ωστόσο, για αυτά που έλεγε το δημοσίευμα, μούγκα στη στρούγκα που λένε στα χωριά, γιατί δεν τους συμφέρει να απαντήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο.

Πέμπτον και το καλύτερο που  σας φύλαγα για το τέλος. Τέτοιος είναι ο πανικός σας που ξεπέσατε στο σημείο να πιέσετε τόσο υποψήφιο άλλου συνδυασμού ώστε  να τον αναγκάσετε να αποσυρθεί.

Κατά τα άλλα  το παίζετε υπεράνω και μοστράρεστε για το καινούριο που θα έρθει να αντικαταστήσει το παλιό-όπου παλιό βλέπε Παρίσης-. Αλλά είστε πιο παλιοί κι από τα πήλινα πιάτα, με ξεπερασμένες τακτικές και συμπεριφορές που όλοι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας… Και θα σας αφήσουμε πίσω μας…

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.