Πολύς λόγος γίνεται τελευταία περί του ονόματός μου από ανθρώπους που δεν τους αρέσουν όσα γράφω.

Tα χώνω στον Παρίση, αρχίζουν οι φήμες από την παράταξη του, πίσω από τον Αριστοφάνη κρύβεται αυτός, ο έτσι ο αλλιώς.

Τα κόβω του Μιχαλάτου, αρχίζουν από κει μεριά, όχι λένε τώρα, από πίσω είναι εκείνος ο ένας και μοναδικός.

Δηλαδή από ότι κατάλαβα και  κατά πως φαίνεται το πράγμα, θα πρέπει να σας ρωτάω τι θα γράψω και πως θα εκφράσω την άποψή μου.

Του Μιχαλάτου μάλιστα το πήγαν  σε άλλο επίπεδο.

Γιατί λέει τα βάζετε μαζί μας, δεν θέλετε να φύγουν οι Μεγαρίτες;  Άκου λέει! Αλλά ταυτόχρονα -και λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω- δεν θέλουμε να μας μπαστακωθείτε εσείς.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, που ως ελεύθεροι πολίτες έχουμε το δικαίωμα να υποστηρίζουμε και να θέλουμε να ψηφίσουμε εναλλακτικά στον δήμο.

Κι επειδή πάτε να μου φάτε και την δόξα κι αναγνωρίζετε στο πρόσωπο του Αριστοφάνη όποιον ο καθένας σας έχει απέναντί του ενώ στηλιτεύονται ως ανώνυμες κακοήθειες τα γραφόμενα μου, νομίζω είναι καιρός να σοβαρευτούμε.

Όπως το δικό σας παιδί το ‘περιστεράκι της πλατείας’  ο φιλικά προσκείμενος  ‘κεφαλονίτης όνος’  κι οι διάφοροι τοπικοί αναλυτές έτσι κι εγώ, κρίνω τα πράγματα από την δική μου σκοπιά  με τη μόνη διαφορά  ότι αυτή δεν σας αρέσει.Ε, τώρα να σας πω  ότι θα πέσω να πεθάνω που δεν χαίρω της εκτίμησης σας, ψέματα θα σας πω και δεν το θέλω.

Σας συμβουλεύω ωστόσο, αυτό με την εμμονή  και την ψύχωση που έχετε όλοι μαζί μου να την κοιτάξετε, διότι δεν είναι να παίζει κανείς με την υγεία του.

Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να βρεθεί  με ζουρλομανδύα στη Τρίπολη.

Εγώ πάλι είμαι για τον εαυτό μου κι όποιον μου αρέσει . Και παραφράζοντας  το άσμα θα κλείσω λέγοντας  ‘εγώ δεν είμαι κανενός, μάρτυς μου είναι ο Θεός’…

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις