Πολλά πορίσματα πατριώτες, πολλά, ετούτο το δικό μας δεν είναι Μέγαρο, το κλουβί με τα λαμόγια κινδυνεύει να γίνει..

Βούιξαν πάλι  τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης για τον Παρίση, τον αποκαλούμενο ‘γνήσιο’ δήμαρχο μας, που μας βγήκε μάλλον κάλπικος με  την δήθεν ακεραιότητα του να μπάζει από παντού, σύμφωνα με τα πορίσματα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και καταπολέμησης της διαφθοράς.

Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι που λέει η παροιμία αλλά να που έρχονται και ξανάρχονται οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και κάθε φορά όλο και κάτι καινούριο μας ξεφουρνίζουν και ξευτιλιζόμαστε πανελληνίως. Ασε και την αλληλογραφία που έχουν ανοίξει με διάφορες υπηρεσίες του δήμου που καθε φορά που βγαίνει κάτι στη δημοσιότητα μεγαλώνει ο ..πάτος!

Αυτή τη φορά βγάλανε στη φόρα τα όσα συμβαίνουν στο Λιμενικό Ταμείο. Οχι που δεν τα διαβάζαμε βέβαια, αλλά τώρα ειναι και με τη βούλα!

Μόνο 241 απευθείας αναθέσεις χωρίς σαφές αντικείμενο, για να μην μπορεί να γίνει έλεγχος, εκδόσεις τιμολογίων σε εργολάβους πριν τελειώσουν τα έργα, καταχωρημένες οι ίδιες κι οι ίδιες συμβάσεις αλλά με διαφορετικό αριθμό μητρώου και κάτι χιλιάδες ευρώ πληρωμή για νομικές υπηρεσίες αλλά σε άτομο που είναι… δημοτικός σύμβουλος.

Πριν λίγο καιρό, ο γνήσιος δήμαρχός μας έτρεχε στη Πάτρα για άλλες πειθαρχικές κυρώσεις που αφορούσαν άλλες απευθείας αναθέσεις και γενικά, από αυτή την εξαίρετη δημοτική αρχή κατηγορούνται καμιά δεκαριά στελέχη της κι έτσι όπως το πάνε το πράμα, μια πτέρυγα…ιδρύματος… την γεμίζουνε μόνοι τους.

Τώρα που κάνανε την αρχή, θα συνεχίσουν οι αρχές να σκαλίζουν σε βάθος κι έχουν να βγουν αρουραίοι από την μπόχα της αυταρχικής σας κακοδιαχείρισης που ζέχνει πολύ καιρό πάνω από το νησί.

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά πήγανε να μπλέξουν κι ανθρώπους όπως η Ελπίδα Κατσαϊτη κι ο Γιώργος Τζωρτζάτος, των οποίων  η διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου ήταν πραγματικά τζάμι,  και δεν είχαν την παραμικρή σχέση με τις λαμογιές των υπολοίπων.

Να δούμε τι θα μας πει τώρα ο δήμαρχος, που νόμιζε ότι μπορεί με το σινάφι του να κοροϊδεύει για πάντα τον κόσμο.

Εμ δεν ήξερες ‘γνήσιε’ δήμαρχε, δεν ρώταγες να σου πουν, να προσέχεις βαρύγδουπες εκφράσεις  του στυλ ‘ επιτέλους η Κεφαλονιά ελευθερώθηκε’ κι αναφορές σε ανθρώπους αμέμπτου ηθικής?

Διότι έτσι είναι η ζωή κι η πολιτική ιδιαίτερα, άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις, που έλεγε κι η αδελφή του Κωνσταντάρα σε μια ταινία.

Αριστοφάνης ο νεότερος



Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.