Στην τελική ευθεία για τις εκλογές πατριώτες και δεν έχουμε παράπονο, από όλα τα φρούτα και τα ζαρζαβατικά έχει ο μπαξές.

Υποψήφιους στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, που πιάνονται στα χέρια για την μονοσταυρία και ρεζιλεύουν τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης που υποτίθεται θέλουν να υπηρετήσουν.

Μαζώξεις ετεροδημοτών σε κατάμεστο δήθεν θέατρο που τα άδεια καθίσματα ήταν περισσότερα από τους παρευρισκόμενους.

Ανακοινώσεις για συγκεντρώσεις η μια δίπλα στην άλλη και την ίδια ώρα γιατί σου λένε ας ανακατευτεί ο κόσμος να μην ξέρει κανείς ποιος είναι ποιανού και να φαίνεται το μπούγιο και στους δυο.

Κολπάκια του στυλ ο δήμαρχος λείπει, για να εκφωνήσει τον πανηγυρικό σε κομματική παρουσίαση ο αντιδήμαρχος και να πλασαριστεί για Νεοδημοκράτης, μπας και πάρει κανα ψήφο από εκεί.

Πολυπληθείς παρουσίες με καφέ και παξιμάδι για την παρηγοριά γιατί κάποιος τους είπε ότι αν βγαίνετε όλοι μαζί και κατσικώνεστε στις καφετέριες, αυτό αποτελεί μέγα κίνητρο για τον ψηφοφόρο.

Προεκλογικές συγκεντρώσεις που στέλνουν λένε το μήνυμα για το νικητή, με την παρουσία μόνο των υποψήφιων που χειροκροτούν σαν μαριονέτες τον επικεφαλής, ο οποίος δεν ξέρει να ανοίξει το στόμα του.

Υποσχέσεις και τάματα για ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό του ανθρώπου και αφελείς ψηφοφόρους που πιστεύουν ότι θα πραγματοποιηθούν.

Και άκακα γαϊδουράκια στο πλευρό μεγαλοεπιχειρηματία γιατί οι μέρες είναι πονηρές ……

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις