Αργοστόλι καλεί Μέγαρο ,ακούει κανείς ???

794

Προσωπικά, η άποψη μου για τους παροικούντες στο Μέγαρο είναι η χειρότερη και χαίρομαι που με τις συμπεριφορές τους δεν με διέψευσαν  ούτε μια φορά γιατί όσο νάναι θα το είχα βάρος στην συνείδησή μου.

Τελευταία αφορμή, μου έδωσαν  όλες εκείνες οι ανοικτές τρύπες που χάσκουν σαν πηγάδια της κόλασης και παράτησαν πίσω τους οι εργολάβοι των πολυδιαφημιζόμενων έργων τους.

Γύρω από την πλατεία, στους δρόμους που πεζοδρόμησαν και παρέδωσαν άρον άρον προς χρήση και μέχρι κάτω την Κυανή Ακτή, συντελείται ένας ακόμα διασυρμός για το νησί μας αφού συναντάς παντού ανοιχτά φρεάτια, καλώδια, σωλήνες, πλαστικά δίχτυα που υποτίθεται οριοθετούν χώρους, πεταμένους και σπασμένους κυβόλιθους και ότι άλλο μπορεί να φανταστείς.

Ο ποδηλατόδρομος τους μάρανε που ενώ δαπανήθηκε δημόσιο  χρήμα κι έγινε, πάνω του παρκάρουν φαρδιά πλατιά τα αυτοκίνητα και δεν μπαίνει στη διαδικασία κανείς τους να βάλει τάξη.

Παρ’ όλα ταύτα, αυτοί οι κύριοι είναι ακόμα η δημοτική αρχή του τόπου κι έχει ευθύνες απέναντι στους Αργοστολιώτες κι ιδιαίτερα σε όσους τους ψήφισαν.

Βλέπετε,  ήξεραν μόνο να φωτογραφίζονται πάνω στις παλέτες και να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκερπάνια πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα έργα για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους. Τώρα που χάσανε, στάχτη και μπούρμπερη σου λέει να γίνουν όλα.

Ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους η αγάπη  τους  για το νησί και την πρωτεύουσά του ιδιαίτερα, για αυτό και τα παράτησαν όλα στην τύχη τους μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο και με τόσο κόσμο να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Περί της συμπεριφοράς τους δεν έτρεφε κανείς νοήμων και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος αυταπάτες αλλά σκεφτείτε, ότι για πολύ λίγους ψήφους θα είχαν επανεκλεγεί.

Ρωτάω λοιπόν  με όλο το θάρρος, εσείς οι συντοπίτες μου οι Αργοστολιώτες που τους δώσατε τόσα ψηλά ποσοστά στις εκλογές, δεν την περπατάτε την πόλη, δεν βλέπετε τα χάλια της ή μετακινείστε με ελικόπτερο κι από εκεί ψηλά δεν έχετε καλή ορατότητα??

Αναγνώστης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.