Όμορφα ήταν στην τελετή  ορκωμοσίας του Δημάρχου Αργοστολίου και των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε κι ο Ηλιόπουλος. Πολλές αγκαλιές, πολλές ευχές και κυρίως πολλά χαμόγελα. Μερικά με νόημα..

Χαμογελούσαν οι προηγούμενοι, χαμογελούσαν οι επόμενοι και δίναν τα χέρια. Και δώστου οι ευχές από δω  και δώστου οι ομιλίες από την άλλη, ευτυχώς που υπήρχε μπουφές στο τέλος και λίγδωσε το αντεράκι μας κομματάκι.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ήρθε λέει να γίνει ένας επιτυχημένος δήμαρχος,ο Παρίσης είπε ότι θα είναι υπεύθυνος ως αντιπολίτευση, ο Φόρτες τους τα έκοψε για τις συνεργασίες, ο Παντελειός τόνισε ότι θα διεκδικήσει το πρόγραμμά του  κι ο Κουρούκλης ότι θα είναι πάντα απέναντι από αντιλαϊκές πολιτικές, τα γνωστά δηλαδή.

Από τους κοινοτικούς συμβούλους και προέδρους  όσοι ήταν εναντίον του σημερινού δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, τον χαιρέτησαν πιο εγκάρδια από όλους κι όλοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το καλό του τόπου.

Μερικοί ήρθαν γραβατωμένοι, τέσσερις του Μιχαλάτου μάλιστα πρέπει να είχαν συνεννοηθεί.  Κάποιοι εισέπραξαν μεγαλύτερο χειροκρότημα, άλλοι είχαν φέρει ολόκληρο το σόι τους στην αίθουσα.

Απουσίαζαν όμως κάτι ΠΑΣΟΚια και νυν ΚΙΝΑΛίτες που έδωσαν μάχες για να βγει ο Θεόφιλος δήμαρχος. Δεν ήταν όμως εκεί να τον καμαρώσουν δήμαρχο… Γιατί άραγε;

Η ουσία πάντως είναι τελείως έξω από όλα αυτά. Τα προβλήματα στο δήμο Αργοστολίου είναι τεράστια  (να είναι καλά οι απερχόμενοι) και το ερώτημα που απασχολεί τους δημότες ένα: Και μετά τις τελετές τι;

Ο ορκισμένος δημότης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις