Εγώ πατριώτες δεν το κρύβω, το σημερινό βουλευτή  δεν τον ψήφισα όπως δεν ψήφισα ποτέ και  τη Νέα Δημοκρατία.

Εκείνος όμως που είχε  σημαία του ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός μας είπε ψέμματα και μας  ξεγέλασε,  πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος σήμερα, που ο τωρινός τιμάει το λόγο του και τα παντελόνια που φοράει.

Αλλά και ο ίδιος, μπορεί να νοιώθει ότι έπραξε το καθήκον του αφού  αποτινάξαμε από πάνω μας τον Συριζέϊκο ζυγό και τώρα που βρίσκεται στα έδρανα της βουλής, λίγη σημασία έχει αν άλλα έλεγε πριν εκλεγεί και άλλα κατόπιν.

Πριν, ήταν όλοι εναντίον των εξορύξεων και φωτογραφίζονταν σε δάση, κοιλάδες και βουνά για να δείξουν τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες. Τώρα όλα αυτά πήγαν περίπατο και το ”καταρχήν είμαι εναντίον των εξορύξεων” ΕΓΙΝΕ ”πρέπει να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να σταματήσουμε να εισάγουμε πετρέλαιο από άλλες χώρες”. Βλέπετε ο Τσίπρας και η παρέα του για αυτό θα έκαναν τις εξορύξεις, το ήθελαν για εντριβές και για πάρτη τους…

Πριν,  η κακιά ”ποτέ ξανά αριστερή” κυβέρνηση  είχε διαλύσει τα νοσηλευτικά ιδρύματα και δεν έκανε τίποτα να δώσει λύση στο πρόβλημα, ενώ από εκεί που θα κατασκηνώναμε έξω από το υπουργείο υγείας, διαπιστώνουμε  τελικά δυσκολία στην στέλεχωσή τους. Τώρα πήραμε χαμπάρι  ότι δεν έρχονται γιατροί στο νοσοκομείο μας και για  αυτό προτείνεται ο θεσμός του γιατρού με …μπλοκάκι και στην συνέχεια του ιδιώτη, που θα μπει στα νοσοκομεία και θα αλωνίζει σε κρατικές εγκαταστάσεις, με το αζημίωτο φυσικά.

Πριν, με τους άθεους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν πολυνοιάζονταν για την πρωϊνή προσευχή, βιβλία και αναπληρωτές ήταν στην θέση τους με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τώρα με τους θεοσεβούμενους και τους μεγάλους σταυρούς τους, μπήκε ο Οκτώβρης και ακόμα ψάχνονται.

Πριν, έφταιγαν όλοι για όλα γιατί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Τώρα υπάρχουν ”ιδιαιτερότητες” όπως στο μεταναστευτικό αλλά ξεχάσανε να πουν στους ψηφοφόρους ότι ”σας δουλεύαμε, δεν ανοίγουν τα σύνορά τους οι εταίροι μας, οπότε θα φέρουμε  και κάποιους κατά το νησί να τους φιλοξενήσουμε”.

Πριν όμως  αυτά, όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ κι  ήταν όλα στραβά, κουτσά κι ανάποδα και που τώρα τα ίδια είναι ευθεία, ντούρα και στη θέση τους…

Όχι άλλα όμως, αυτά για την ώρα πατριώτες και  να εξηγούμαστε. Εγώ και με  τους ταλαίπωρους  πρόσφυγες είμαι, που θέλουν να έχουν μια ευκαιρία να ζήσουν σαν άνθρωποι και υπέρ των εξορύξεων γιατί δεν μπορούμε ακόμα  να εκμεταλλευτούμε ικανοποιητικά άλλες πηγές ενέργειας  κι εγώ δεν μπορώ δυστυχώς να κατουράω πετρέλαιο για να παίρνει  μπροστά το αμάξι μου,να ανάβω το φως να μην σκουντουφλάω τη νύχτα και να ζεσταίνομαι το χειμώνα που έρχεται.

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις