Όταν θα καταλήξουμε σε κοινό ψήφισμα μπορεί και να μας πάρουν στα σοβαρά για τις εξορύξεις

268

Παρακολούθησα χτες την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τις εξορύξεις, που ανάγεται σε μείζον θέμα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και των μελλοντικών επιπτώσεων που θα έχει στην καθημερινότητα και την ζωή μας.

Πολλές οι απόψεις και οι διχογνωμίες των παρευρισκομένων δημοτικών συμβούλων και τρία ψηφίσματα στο τέλος, για το ίδιο ζήτημα.

Διερωτώμαι, αν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε μια κοινή απόφαση πως περιμένουμε να μας πάρουν στα σοβαρά εκείνοι που αποφασίζουν για τις τύχες μας.

Πάντοτε τα μαζικά κινήματα είχαν επιτυχία επειδή ακριβώς εξέφραζαν καθολικά το κοινωνικό σύνολο  και χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξαν τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις!!!

Ναι μεν εναντίον των εξορύξεων αλλά με διαφορετικές αιτιολογήσεις και εκείνη του κ. Τσιλιμιδού υπέρ, με κάποιες διευκρινίσεις.

Δεν πιστεύω λοιπόν ότι θα προσθέσει κάτι ουσιαστικό το συγκεκριμένο ψήφισμα, μεγαλύτερη δυναμική έχει η ανταπόκριση του κόσμου με τις αθρόες και μαζικές συγκεντρώσεις, που απηχεί ξεκάθαρα την άποψη της κοινής γνώμης.

Ο δικηγόρος του διαβόλου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις