Σύμφωνα με το Θιβετανικό σεληνιακό ημερολόγιο αύριο είναι το Losar δηλαδή η πρωτοχρονιά . Σε όλο τον κόσμο όσοι είναι βουδιστές αλλά και όσοι ασχολούνται με την βουδιστική διδασκαλία παράλληλα με τα θρησκευτικά τους  πιστεύω,  αλλά και όσοι ασχολούνται με τον μυστικισμό,  αυτή την πρωτοχρονιά αποδέχονται .

Έτσι , σε όσους και όσες από τους αναγνώστες και αναγνώστριες του kefaloniapress, ανήκουν στις παραπάνω ομάδες ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική χρονιά!

Αύριο, 24 Φεβρουαρίου εισερχόμεθα στο νέο βουδιστικό έτος του ποντικού του μετάλλου , «Iron Mouse»

Τα θετικά στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την νέα χρονιά θα είναι κοινωνικότητα, ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων, αντιμετώπιση καταστάσεων με αίσθηση χιούμορ, ρομαντική προδιάθεση για αγάπη και αφοσίωση.

Τα λιγότερο θετικά στοιχεία θα είναι ο ατομικισμός, η επιθετικότητα, οι υπερβολικές φιλοδοξίες, νευρικότητα και έλλειψη μέτρου στις αντιδράσεις, κτητικότητα, εγωισμός, απληστία, κουτσομπολιό.

Οι άνδρες που γεννιούνται στο έτος αυτό είναι έξυπνοι και προσαρμόζονται γρήγορα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι δημιουργικοί με σημαντικές νέες ιδέες και δράττουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται αλλά αρκετές φορές στερούνται της τόλμης να τις πραγματοποιήσουν.

Οι γυναίκες που γεννιούνται στο έτος αυτό έχουν την παλιά αντίληψη για το σπίτι και την οικογένεια στην οποία αποδίδουν μεγάλη αξία και προσπαθούν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Στον επαγγελματικό τομέα εργάζονται με υπευθυνότητα και αναπτύσσουν ιδιαίτερες ικανότητες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις