Το Γιάννο, το Γιάννο τον πληρώσαν και από πάνω

605

Τον θυμάσαι τον Γιάννο Παπαντωνίου πατριώτη, τον μεγάλο υπουργό του ΠΑΣΟΚ που φόραγε κάλτσες 700 ευρώ το ζευγάρι?

Το θυμάσαι ότι τον είχανε στη στενή για λεφτά που είχε πάρει σαν μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα για έξη φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού?

Όχι μόνο τον βγάλανε έξω αλλά τον αποζημιώσανε κιόλας. Τα σχεδόν 3 εκατομμύρια λέει που φαινόντουσαν σαν προμήθεια δεν αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής, είναι νόμιμα και φορολογημένα και ντροπή που τον κακολογήσανε τον άνθρωπο.

Συγγνώμη λάθος του είπανε, κακώς σας  κυνηγήσαμε, λες και δεν υπάρχουν μεροκαματιάρηδες να τους κλείσουμε μέσα γιατί πουλάνε μωρόπουλα χωρίς απόδειξη.

Έτσι του επιστρέφουνε 600.000 ευρώπουλα και κανονικά τη σύνταξη του, κάτι ψιλά μη φανταστείς, περίπου 5.000 το μήνα, αστείον ποσόν εννοείται και από δω παν κι οι άλλοι.

Όταν λέμε άλλους, θυμήσου  τον   έρημο τον Τζοχατζόπουλο με τα υποβρύχια που γέρνανε,  το πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλο, που είχε δικαστεί ισόβια για κατάχρηση δημοσίου, τον Αριστείδη Φλώρο, καταδικασμένο σε 21 χρόνια  για τα λεφτά που έφαγε από το ηλεκτρικό ρεύμα  και τελευταία την δικαστίνα τη Ράικου, που ερευνούσε υποθέσεις διαφθοράς… ενώ ο σύζυγος ήταν μπλεγμένος σε αυτές και που προχτές της δώσανε και προαγωγή, από αντεισαγγελέα την κάνανε εισαγγελέα Εφετών…

Εσύ όμως πατριώτη  να κοιμάσαι ήσυχος, διότι η δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα επαγρυπνεί συνεχώς και  επιτελεί ανεπηρέαστα και αντικειμενικά  το καθήκον της…

Περίμενε δεν τέλειωσα, ξέρω και ένα άλλο όχι με το Τοτό αλλά  με τον Μαρινάκη: Αν θέλετε λέει να γλυτώσουμε από τον Ερντογάν, να τον καλέσουμε σαν μάρτυρα για την υπόθεση του Noor 1. Καλό, έτσι?

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις