Σφάξε με Αγά μου ν’αγιάσω…

375

Εγώ πατριώτη στο έχω ξαναπεί, με την τεχνολογία βασικά πράγματα κατέχω αλλά για να φωνάζουνε τόσοι  ειδικοί επί του θέματος, ότι το διάγγελμα του πρωθυπουργού δεν έγινε στο Μαξίμου και στήσανε μαϊμού σκηνικό, μάλλον αλήθεια είναι.

Στο κάτω κάτω γιατί να παρατήσει τις διακοπές του ο Κυριάκος και τις ωραίες μασαμπούκες του  για  να κουβαληθεί δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα?

Τι σοβαρό δηλαδή έγινε, επειδή κοντεύει εκείνο το τουρκικό πλοίο να δέσει  απέναντι στη μαρίνα στο Αργοστόλι, θα αναστατωθεί το σύμπαν?

Βλέπεις πατριώτη η κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι σαν το 112, δεν λειτουργεί όταν πρέπει για να μην διασπείρει  πανικό…

Είχε μια σκασίλα ο Κυριάκος αν οι Τούρκοι απλώνουνε καλώδια σε Ελληνικές θάλασσες και ολόκληρα νησιά όπως το Καστελόριζο, η Ρόδος και η Κρήτη βρίσκονται πλέον σε ”αμφισβητούμενα νερά”.

Η μόνη του έννοια είναι να μην μαθευτεί η αλήθεια, έτσι και αλλιώς ποιος θα την πει, το Καστελόριζο πέφτει μακριά και το χρήμα στους δημοσιογράφους δεν πήγε τσάμπα.

Με αυτή την τακτική πήρε εξάλλου την εξουσία και να κάνεις το σταυρό σου πατριώτη γιατί αν ήταν ο Μητσοτάκης με τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έδινε το όνομα αλλά τη Μακεδονία ολόκληρη ενώ εσύ θα είχες μείνει στα διαγγέλματα.

Κι αφού ο στόχος επετεύχθη που λένε και οι διανοούμενοι, βάζει καθημερινά  χέρι στα αποθεματικά,  που τα κορόϊδα του ΣΥΡΙΖΑ  μαζεύανε σπυρί-σπυρί. Μοιράζει τα δισεκατομμύρια σαν μαρουλόφυλλα στα κανάλια για να μας  φλομώνουνε στο ψέμα και όπως πάει το πράγμα με το χάλι τους στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, δεν θα βρει ο παπάς να θάψει.

Παπάδες όμως θα βρεθούνε, 10.000 διορίζει ο Κυριάκος κατά πως είχε υποσχεθεί στην Ιερά Σύνοδο. 10.000 παπάδες, που θα τους πληρώνει με λεφτά  του ελληνικού δημοσίου από εκείνα που… δεν υπάρχουνε  για προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών  στα νοσοκομεία μας.

Άντε και καλό δεκαπενταύγουστο πατριώτη και να θυμάσαι, ότι δεν τρέχει τίποτα που ο πρωθυπουργός δεν ήταν στο Μαξίμου για το διάγγελμα,θα μπορούσε να το κάνει από εκεί που βρισκόταν, πειράζει όμως πολύ που μας έχει για τόσο μ@λ@κες.

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις