Πρέπει να τον φοβάται πολύ τον Τσίπρα, ο Μητσοτάκης

565

Για ένα πράγμα παραδέχομαι τον Μητσοτάκη πατριώτη, ξέρει πόσο ανίκανος είναι. Ξέρει ότι αν πήρε την εξουσία το χρωστάει στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους  που ξεγέλασε με μαεστρία και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που βγάζουνε καντήλες όταν ακούνε  αριστερά.

Ξέρει  πόσο άχρηστη είναι η κυβέρνηση του και για να την κρατήσει   όρθια  μοιράζει συνεχώς  χρήμα σε πουλημένους δημοσιογράφους  για να κάνουνε το μαύρο άσπρο στη συνείδηση του κοσμάκη.

Και η  παραμικρή είδηση κόβεται και ράβεται στα μέτρα του ώστε να μη φανεί προς τα  έξω η πραγματικότητα και τον πάρουνε με τις πέτρες ακόμα και αυτοί που τον ψηφίσανε.

Για αυτό του βγάζω το καπέλο, παραδέχεται με τις πράξεις του ότι  δεν μπορεί να συγκριθεί με τον  Τσίπρα και πληρώνει χρυσή τη  λάσπη που του πετάει.  Γνωρίζει ότι είναι πολύ λίγος  μπροστά του και κάνει το μόνο που μπορεί, παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό και διαστρεβλώνει συστηματικά την αλήθεια.

Σήμερα φτύνει εκεί που έγλυφε μέχρι χθες, γιατί πανικοβλήθηκε από τη συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση της Αθήνας.   Βγάζει ανακοινώσεις για τη καταδίκη της  Χρυσής Αυγής και προσπαθεί με ψέματα να κρύψει την αλήθεια πίσω από τη πολύχρονη δίκη.

Για να ωφεληθεί από το αποτέλεσμα πετάει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που άλλαξε δυο φορές  το ποινικό κώδικα μέσα σε ένα χρόνο για να βγάλει λάδι και έξω από τη φυλακή, καταχραστές, διεφθαρμένους πολιτικούς, τραπεζίτες και παιδεραστές, αποδεσμεύοντας  τους παχουλούς λογαριασμούς τους.

Ξευτιλίζεται  τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης του, πρώην πρωτοπαλλήκαρα του Μιχαλολιάκου και του Καρατζαφέρη, που σήμερα το παίζουνε αντιφασίστες όταν όλοι θυμόμαστε  τα κολλητιλίκια, τις δηλώσεις και τις αγκαλιές  με τους χρυσαυγίτες, τότε που κατεβαίνανε χεράκι -χεράκι στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, για τις Πρέσπες, τους πρόσφυγες, τη Μόρια.

Γελοιοποιείται, όταν στα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών παραδέχεται ως  ιστορική τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά την κατεβάζει μετά το κράξιμο που έπεσε, αφού ξέρει ότι χρωστάει την εκλογή του  στους ψήφους της  Χρυσής Αυγής  και στο παραμύθι  για δήθεν προδοσία.

Τρέμει  από τον φόβο να μην εκτεθεί στους φασίστες ψηφοφόρους του και έφτασε στο σημείο να κρύψει  από τον ελληνικό λαό ότι δεξιώθηκε τον ΒορειοΜακεδόνα πρωθυπουργό, του έταξε την στήριξη του για την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται να υπογράψει μνημόνια συνεργασίας μαζί του.

Δεν ντράπηκε να δηλώσει από την Έκθεση Θεσσαλονίκης τη στιγμή που τον παρακολουθούσανε και διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, ότι την Μόρια την έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ,  όταν την επόμενη μέρα ακόμα και οι ξένες εφημερίδες θυμηθήκανε  τα εγκαίνια της επί Σαμαρά το 2013.

Ο  μοσχαναθρεμένος γόνος του Μητσοτάκη,  που ξεσηκώνει το κόσμο εναντίον των μεταναστών  αλλά  φροντίζει να μην μάθουμε ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ μέχρι τώρα, τη μετακίνηση  τους σε άλλες  χώρες  γιατί ξεκοκαλίζει  μια χαρά τα εκατομμύρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαμονή και τη φροντίδα τους.

Ο πρωθυπουργός καρικατούρα, που προτιμάει να κρύβεται πίσω από τα εξαγορασμένα  μέσα ενημέρωσης και δεν έχει το πολιτικό ανάστημα και τα κότσια  να παραδεχτεί ανοιχτά τις επιλογές και τις  πράξεις του γιατί τρέμει στην ιδέα της κριτικής.

Για αυτό σου λέω πατριώτη, ο άνθρωπος έχει το γνώθι σ’αυτόν. Ξέρει ότι μόνο με την πληρωμένη προπαγάνδα και τα ψέματα μπορεί να επιβιώσει πολιτικά και να αποφύγει τη σύγκριση με το Τσίπρα, που από ότι φαίνεται τον φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι…

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις